Vår vurdering av Powerburn

Powerburn var lenge ett av landets bestselgende kosttilskudd for økt fettforbrenning og forklaringen på det er åpenbar. Effektive virkestoffer med dokumentert slankeeffekt betyr gode muligheter for et betydelig vekttap. I denne artikkelen finner du informasjon om dokumentasjon og slankeeffekt, samt vår vurdering av Powerburn.

Er Powerburn et godt valg?
Årsaken til at Powerburn ikke lenger er blant de mest populære slankeproduktene er naturligvis ikke at dette produktet har blitt dårligere. Powerburn er fremdeles et godt og trygt valg for deg som ønsker hjelp til mer effektiv slanking. At dette er et av de naturlige slankeproduktene som har eksistert i lang tid er bare positivt og viser at en seriøs aktør står bak dette produktet. Når det gjelder den synkende populariteten kan nok den tilskrives at det stadig kommer nye slankeprodukter, samt at det stadig dukker opp nye og mer effektive virkestoffer som glucomannan, med flere. Her finner du slankeprodukter med glucomannan.

Vår vurdering er at Powerburn mest sannsynlig vil bidra til en betydelig vektreduksjon og at dette er et helt greit valg for deg som ønsker hjelp til slankingen. Det begrunner vi med de effektive ingrediensene grønn te og chilipepper, noe du kan lese mer om nedenfor. Vi mener samtidig at det finnes mer effektive slankeprodukterfor økt fettforbrenning, for eksempel MetaBurn.

NB: Powerburn selges ikke lenger

Ingredienser og slankeeffekt
De aktive ingrediensene i Powerburn er ekstrakt fra grønn te og chilipepper, to naturlige ingredienser med godt dokumentert slankeeffekt. Ekstrakt fra grønn te først og fremst kjent for å stimulere fettforbrenningen gjennom å øke forbrenningen av kalorier, samt gjennom å frigjøre fett fra kroppens fettlager slik at denne kan forbrennes som energi. Chilipepper er også kjent for å øke kaloriforbruket av kalorier og på den måten sørge for økt fettforbrenning. I tillegg har forskere funnet ut at virkestoff i chilipepper sender signaler til hjernen, om å øke fettforbrenningen. Økt fettforbrenning er med andre ord et du kan forvente fra Powerburn. Nedenfor finner du noen eksempler på studier og forskning som viser at ingrediensene i Powerburn virkelig kan hjelpe deg ned i vekt.

 • Canadiske forskere har foretatt en studie som viser at chilipepper gir en markant økt forbrenning av kalorier. Denne studien er blant annet omtalt i tidsskriftet British Journal of Nutrition.
 • Flere studier på chilipepper og slanking finner du i vår omtale av chilipepper.
 • Sveitsiske forskere ved universitetet i Genève har foretatt en omfattende studie hvor de påviste at ekstrakt fra grønn te øker forbrenningen. Her kan du lese om studien.
 • Japanske forskere har gjennomført en studie som hvor de testdeltakerne som fikk størst mengder ekstrakt fra grønn te var de som gikk mest ned i vekt. Denne studien er omtalt på her.

Her finner du tips om slanking
Her finner du tips om slankemedisin
Her finner du tips om slankekurer

Denne omtalen av Powerburn er utelukkende foretatt på grunnlag av informasjonen hentet fra kildene nedenfor, samt på grunnlag av egne erfaringer.Vi har ikke relevant medisinsk utdannelse eller erfaring.


Kilder:
 • http://www.webmd.com/diet/news/20050126/green-tea-fights-fat
 • http://www.med.nyu.edu
 • http://ajcn.nutrition.org/content/70/6/1040.full
 • http://www.alt-om-slanking.no/3/post/2013/12/du-kan-bli-slank-ved-hjelp-av-grnn-te.html
 • http://www.dailymail.co.uk/health/article-65047/Could-chillies-help-slim.html
 • http://www.livestrong.com
 • http://www.slankehjelperen.no/tea-zero.html