8 Slanketips som funker

Sist oppdatert 20. desember 2018

Slanketips 1
Å spise saktere er et nyttig tips som gjør det enklere å unngå overspising. Det tar nemlig tid før hjernen vår oppfatter at vi har fått i oss nok mat og derfor kan vi ikke alltid stole på metthetsfølelsen. Ved å spise saktere får med andre ord metthetsfølelsen tid til å gjøre seg gjeldene, noe som naturlig nok gjør det enklere å spise mindre.

Slanketips 2
Det finnes faktisk en rekke slankepiller og lignende slankeprodukt som funker og disse kan definitivt hjelpe deg ned i vekt. Vårt slanketips er at du finner slankepiller med effektive virkestoffer og ikke minst dokumentert slankeeffekt. Slike slankeprodukt selges nå reseptfritt i Norge, noe du kan lese mer om i artikkelen Slankepiller. Ellers kan du lovlig bestille reseptbelagt slankemedisin på nett og slike medisiner virker naturligvis.

Slanketips 3
Alle former for fysisk aktivitet gir økt forbrenning av kalorier og er dermed et godt hjelpemiddel i kampen mot overvekt. Lagidrett, hard trening, mosjon, friluftsliv, hagearbeid, med mer. Alt hjelper og vårt tips er at du finner aktiviteter du trives med. Legg merke til at flere studier viser at regelmessig fysisk aktivitet øker mulighetene til varig slanking.

Her finner du vår vurdering av Coffee Forte

Slanketips 4
Småspising og impulsmåltider er en av årsakene til at mange mislykkes med slanking, men heldigvis er det mye du kan gjøre for å unngå disse unødvendige kaloriene. Vårt slanketips er at du tenker gjennom hvor lurt det er å ha fristende snacks som potetgull, sjokolade og lignende liggende lett tilgjengelig hjemme. En annen ting du bør unngå er å gjøre matinnkjøpene på tom mange.

Slanketips 5
Selv om du ikke ønsker å telle kalorier, er vårt tips at du er bevisst på hva du spiser og alltid sjekker kaloriinnholdet i mat og drikke. Matvarer som er sunne er ikke nødvendigvis et godt valg i forhold til slanking, noe som for eksempel kan gjelde mange meieriprodukter og fet fisk. Dersom du ønsker å telle kalorier, anbefales denne kaloritbellen.

Slanketips 6
For å lykkes med slanking må du klare å opprettholde motivasjonen og vårt tips er at du fokuserer mye på nettopp dette. Dersom motivasjonen forsvinner er nemlig løpet kjørt og kiloene kommer da alt for fort tilbake. Forsøke å unngå drastiske endringer i kosthold, som du ikke vil kunne gjennomføre over tid. Fokuser på hva som er dine motivasjonsfaktorer og gjør det som skal til for å forsterke disse. Husk: Det er lov å kose seg selv om du skal slanke deg.

Slanketips 7
Velg en slankemetode som du har tro på og som passer for deg! Vårt tips er at du lar eksperter, bloggere og andre meningsytrere diskutere lavkarbo og ekstreme lavkloridietter uten å bry deg, de blir nemlig uansett aldri enige. Fokuser heller på at slanking i teorien er enkelt. Så lenge du forbrenner flere kalorier enn det du får i deg vil du gå ned i vekt. Utfordringen din er å finne ut hvordan du best og enklest skal oppnå dette.

Slanketips 8
Å drikke mye vann er i forhold til slanking mye viktigere enn det de fleste tror og vårt slanketips er naturligvis derfor at du drikker mye vann hver eneste dag. Det skyldes først og fremst at dehydrering kan føre til redusert fettforbrenning, samt at personer som drikker mye vann som regel får i seg mindre kaloriholdig drikke. Dersom du behøver enda en grunn til å drikke vann, kan vi nevne at tyske forskere har funnet ut at 1,5 liter vann hver dag gir noen høyere fettforbrenning.