Tips for effektiv fettforbrenning

Sist oppdatert 21. desember 2018

Økt fettforbrenning er den formen for slanking som gir desidert best mulighet til å oppnå varige resultater. Det motsatte er ekstreme lavkaloridietter hvor vekttapet i hovedsak består av vann og muskelmasse, noe de fleste ønsker å unngå. Her er noen slanketips for bedre fettforbrenning.

Styrketrening

For å motvirke tap av muskelmasse er styrketrening et meget godt valg. Videre er det naturligvis slik at styrketrening øker forbrenningen mens du trener. Men, minst like viktig er det faktum at styrketrening kan gi økt fettforbrenning hele døgnet, noe som skyldes at et kilo muskelmasse forbrenner hele ni ganger så mange kalorier som et kilo kroppsfett. Mer muskler betyr med andre ord høyere fettforbrenning.


Grønn te

Ekstrakt fra grønn te er en meget effektiv slankeingrediens som gjennom flere uavhengige studier har vist seg å gi økt fettforbrenning. Det er en påstand som blant annet støttes av forskere ved Penn State University som etter å ha gjennomgått et omfattende forskningsmateriale konkluderte med at ekstrakt fra grønn te kan anbefales til slanking. Et effektivt slankeprodukt med grønn te finner du her.


Fysisk Aktivitet

Alle former for fysisk aktivitet øker forbrenningen og vil dermed hjelpe deg å lykkes med din slanking. Hard intensitet og lange treningsøkter gir naturlig nok best utbytte, men det viktigste er å huske at alt hjelper. Gå en tur, ta et tak i hagen, dra på fisketur, lek med barna, alt hjelper som nevnt. Legg merke til at mulighetene til å oppnå varig vektreduksjon øker betraktelig dersom du regelmessig er fysisk aktiv, noe som er dokumentert gjennom flere studier.

Spis frokost

Flere studier viser at det å spise frokost gir økt fettforbrenning fordi et tidlig måltid setter fart på en forbrenning som under natten har gått på tomgang. I tillegg hevder mange fagfolk at en sunn og solid frokost reduserer sultfølelsen og risikoen for usunn småspising. Dersom du absolutt ikke er klar for mat tidlig på dagen vil en liten treningsøkt også få fart på forbrenningen.

Ikke stress

I følge en studie foretatt ved University of California kan stress føre til dårligere fettforbrenning fordi stoffskifte reduseres. I tillegg er det kjent at stress ofte fører til økt appetitt og usunn småspising. Enda en grunn til å unngå stress er at det i følge eksperter kan bidra til en økning i magefett.

Sjekk det nye slankeproduktet ChiliTrim

Vann er bra

Dehydrering kan føre til en betraktelig redusert forbrenning og derfor er det viktig å få i seg nok vann. I tillegg har faktisk tyske forskere funnet ut at det å drikke vann kan gi bedre fettforbrenning. I en studie fant de ut at det å drikke vann, for en kort periode øker forbrenningen med inntil 30 prosent. De fant også ut at du ved å drikke 1,5 liter vann hver dag kan øke den årlige forbrenningen med 17.400 kalorier, noe som faktisk tilsvarer mer enn 2 kilo rent kroppsfett.

Slanking og alkohol

Mange typer alkohol inneholder som kjent mange kalorier, noe som vanskeliggjør slanking. Men, viste du at det å drikke alkohol også kan resultere i dårligere fettforbrenning. Det indikerer i alle fall en britisk studie som viste at inntak av alkohol i forbindelse med måltider kan redusere forbrenningen, samt føre til at mer fett lagres rundt magen.

Slanking og sex

Av og til dukker det opp slanketips som forteller deg at du kan gå ned i vekt ved hjelp av sex og for al del, all fysisk aktivitet øker forbrenningen. Et gjennomsnittlig samleie vil imidlertid ikke bidra veldig mye og det finnes langt mer effektivt metoder for økt forbrenning. Sjekk for øvrig gjerne hvor du kan kjøpe Cialis lovlig og finn nyttige tips.


Sjekk våre tips om sterke slankepiller