Slankepiller som virker

Ønsker du hjelp til å bli kvitt noen ekstra kilo? Det finnes faktisk reseptfrie slankepiller som har dokumentert slankeeffekt og som derfor kan hjelpe deg å lykkes med din slanking. Her finner du tips om hvordan du kan finne de beste slankepillene, samt noen slankeprodukt med godt dokumentert effekt.

Hvordan velge slankepiller?
De aller fleste som selger slankepiller reklamerer med store ord og du bør ikke uten videre godta den informasjonen du tilbys. For eksempel henvises det gjerne til omfattende og lovende studier, uten at kilder eller annen informasjon om disse studiene oppgis. Denne typen informasjon fremstår lite troverdig og det kan ofte være vanskelig å vire hva man skal tro på. Heldigvis kan du selv sjekke hvilke slankeprodukter som faktisk virker og det er ikke spesielt vanskelig. Det gjør du enten ved å finne uavhengige omtaler av de forskjellige produktene, eller ved å sjekke ingredienser og studier på forskjellige slankepiller.

Sjekk topp 10 med slankepiller

Undersøk selv
Som nevnt er det ikke spesielt vanskelig å undersøke om slankepiller virker, men legg merke til at det er forholdsvis tidskrevende fordi mye av informasjonen er tunglest og finnes på engelskspråklige nettsted. Det du ganske enkelt må gjøre er å undersøke ingrediensene i et slankeprodukt og da er Google et godt utgangspunkt. La oss si at du har sett en annonse for effektive slankepiller med grønn te. Da søker du for eksempel på frasen "green tea weight loss studies" og du vil få opp flere studier som dokumenterer at grønn te er en effektiv ingrediens i forhold til slanking. Du bør også forsøke å søke på selve produktnavnet og se om det finnes noen uavhengige omtaler av dette.

Sjekk hvor effektivt slankemiddelet Svetol er

Ingredienser og studier
Uavhengige og seriøse studier er kostbare og det finnes derfor relativt få studier av forskjellige slankepiller, men det finnes mange studier på ingrediensene som benyttes og det gir et godt utgangspunkt for å avgjøre om et slankemiddel kan holde det produsenten lover. Grønn te er som nevnt et eksempel på en slankeingrediens og det er nok den best dokumenterte av alle ingredienser som finnes i slankepiller. Det finnes også en del andre ingredienser som beviselig har slankeeffekt, blant annet glucomannan som EU har godkjent for anbefaling til slanking, men legg merke til at en del av ingrediensene som benyttes rett og slett er tull. Dersom du søker på en ingrediens (på engelsk) og ikke finner informasjon om de slankende egenskapene, så er med all sannsynlighet hele produktet bare en form for lureri.

Les om slanking med Chili

Hva med gratis slankepiller?
En rekke produsenter tilbyr deg å forsøke tilnærmet gratis slankepiller og i utgangspunktet er det ingen grunn til å holde seg unna slike produkter. Årsaken til at slike tilbud forekommer er nemlig en stor konkurranse om deg som kunde og ikke produktet er dårlig. Du bør naturligvis foreta de samme vurderingene som ved andre produkt, men gratis slankepiller er ikke noe annet en et godt tilbud og en vinn, vinn situasjon. Du får forsøke slankepiller til sterkt redusert pris og produsenten får muligheten til å overbevise deg om at produktet faktisk virker. Dersom du er fornøyd og vil fortsette å bruke det aktuelle slankemiddelet må du naturligvis betale full pris, men da har du funnet slankepiller som virker og vi antar at du da mer enn gjerne betaler 200-300 kroner pr måned.

Les om slankepiller mot magefettet

Pass På
NB: Husk å sjekke betingelse før du sier ja takk til gratis slankepiller. Nå tilbyr de aller fleste norske leverandører heldigvis gode betingelser uten bindingstid, men det finnes noen useriøse unntak som du bør holde deg langt unna. Du bør med andre ord aldri takke ja til gratis slankepiller dersom det medfører bindingstid.
         
Ressurser
Mer informasjon om omtaler av slankpiller finner du her. Det er mattilsynet som fører tilsyn med slankepiller og andre kosttilskudd, noe du kan lese om på deres nettsider. De godkjenner slike produkter og derfor kan du i utgangspunktet trygt benytte slankepiller bestilt på norske nettsider og kjøpt i norske butikker. Husk eller at et sunt kosthold og trening kan gjøre deg slank uten slankeprodukter. Sjekk sidene helsenorge.no for tips om en sunn livsstil.