162 slanketips del 2

Sist oppdatert 22. desember 2018
13. Få i deg nok jern
I følge ifølge ernæringsfysiolog S. Heller kan for lite jern føre til redusert fettforbrenning. Dersom du får i deg lite jern gjennom maten er derfor det å benytte et kosttilskudd et slanketips som kan hjelpe.

14. Oppsøk publisitet
Dette passer nok ikke for alle, men for noen vil det å søke publisitet være et godt tips. Du kan for eksempel fortelle om dine mål og din fremgang via en egen blogg, Facebook eller Twitter. Tanken bak dette er det nesten er umulig å gi opp, når svært mange mennesker følger med på din kamp mot overvekt.

15. Bytt shakes
Et interessant slanketips som kommer fra Dr. Eric Serrano er at du annenhver uke bør bytte på hvilket merke shakes du benytter som måltidserstatning. Det fordi det er elementer i produksjonsprosessen som kan gi allergiske reaksjoner av en type som øker mengden kroppsfett og senker energinivået.

16. Egg til frokost
Å spise egg er et slanketips vi har sans for, blant annet fordi egg gir en metthetsfølelse som varer lenge. Det er noe som forskere bekrefter, vel å merke dersom egg spises til frokost.

17. Sov som en Japaner
Stadig flere studier viser en sammenheng mellom søvnmangel og overvekt. Søvnforsker James Maas mener derfor at vi skal gjøre som svært mange japanere og ta en daglig høneblund på ca 30 minutter. Et behageligere slanketips skal du lete lenge etter.

18. Forsøke slankepiller
Det finnes reseptfrie slankepiller med dokumentert effekt. Slike produkter kan definitivt hjelpe deg ned i vekt, men husk å sjekke at du virkelig kjøpet et dokumentert slankeprodukt. Sjekk våre tips om Slankepiller.

19. Enkel Slanking
Det kan nok være vanskelig å gjennomføre, men i teorien er slanking enkelt. Spis mindre og vær mer fysisk aktivt så vil du gå ned i vekt, enkelt og greit for deg som har viljestyrke til det.

20. Blodsukkernivået
Lykkes du ikke med slankingen, til tross for at du trener mer og spiser mindre? Da kan blodsukkernivået være årsaken. Dersom det er ute av kontroll grunnet feil kosthold er det nemlig meget vanskelig å lykkes med slanking.

21. Smoothie-tips
I følge den kjente dr. Oz så er smoothies og slanking kun en god kombinasjon dersom du benytter de riktige ingrediensene. Frosne bær, banan, skummet melk og maks en teskje honning er blant hans tips til ingredienser.

22. Spis som en Franskmann
Da tenker vi på at du skal nyte maten sammen med familie og venner, noe franskmennene er usedvanlig flinke til. Undersøkelser viser nemlig at man da spiser saktere og mindre, fordi metthetsfølelsen får tid til å gjøre seg gjeldene. Slanketipset har vi nevnt før og det er enkelt og greit at du skal spise saktere.

23. Tren lenge
Utholdenhetstrening som en lang sykkeltur, en lang økt i svømmehallen, en lang gåtur, eller en lang skitur betyr at kroppen trenger mye energi og dermed øker forbrenningen betraktelig over en forholdsvis lang periode.

24. Kjøp en skikkelig vekt
Vårt slanketips er at du kjøper en nøyaktig, digital vekt av god kvalitet, selv om det koster litt ekstra. Det er vanskelig å måle fremgangen på en unøyaktig vekt og korrekte tilbakemeldinger fra vekta kan være avgjørende for om du lykkes med din slanking.

Slanketips 1-12                                                     Neste