162 Slanketips del 3

Sist oppdatert 18. desember 2018

25. Gå en tur
Turgåing har hjulpet mange ned i vekt og dette er en form for trening som passer de fleste. En tur rundt en lokal tursti, en gåtur til jobb, en tur i skog og mark, en langtur på høyfjellet. Alt gir økt fettforbrenning og spesielt turer i ulendt terreng er effektivt.

26. Inkluder familien
At du skal slanke deg er noe du bør fortelle din nærmeste familie og andre personer du tilbringer mye tid sammen med. Hvis ikke kan du risikere at disse ufrivillig saboterer din slanking, for eksempel gjennom å friste med kaloririk mat. La heller dine nærmeste hjelpe deg å nå dine mål.

27. Måltidserstatninger 
Et slanketips som støttes av forskere og andre fagfolk er at du skal være forsiktig med måltidserstatninger av typen shakes. Det skyldes først og fremst at kroppen behøver fiber for at blodsukkeret ikke skal stige til himmels. Minst to vanlige måltider pr dag anbefales derfor

28. Stopper vekttapet? 
Det er vanlig å komme til et punkt hvor vekttapet av naturlige årsaker stopper opp. Det beste slanketipset for å fortsette vekttapet er da å øke treningsmengden med 10 – 25 prosent. Et slankeprodukt kan være et annet godt tips.

Les om økt fettforbrenning med Svetol

29. Gjør som i Mexico 
Gjør som meksikanerne og spis det største måltidet tidligere på dagen, gjerne i to-tiden. Det er et slanketips som vi ikke har funnet noe grunnlag for å si at virker, men det fremstår for så vidt fornuftig og er hentet fra en anerkjent nettside.

30. Lett majones
Majones er et av produktene hvor det virkelig svarer seg å velge lettprodukter, vel å merke i forhold til slanking. 100 gram vanlig majones inneholder nemlig i overkant av 700 kalorier, mens 100 gram lett majones inneholder om lag 400 kalorier. Ekstra lett majones inneholder ca 250 kalorier.

31. Du vil sprekke
Du har gode rutiner, slankingen din går på skinner og alt er ser bra ut. Så sprekker du og havner på en ikke planlagt fest med mye god mat og drikke, akkurat den dagen du i følge planen skulle ha en skikkelig treningsøkt. Da er det viktig ikke å få dårlig samvittighet og ikke miste motivasjon for slanking. Det å skeie ut er nemlig absolutt ingen krise, så lenge du greier å legge det bak deg å fortsette med dine gode rutiner.

32. Pølse- og hamburgerbrød
Denne typen mat er ofte rene kaloribomber og stort sett det samme som å spise boller. En hamburger av rent storfekjøtt er faktisk helt greit å spise i forhold til slanking, mens hamburgerbrødet og en del av tilbehøret er det stikk motsatte. Å kun spise halve hamburgerbrødet er med andre ord et godt slanketips.

33. Svøm, svøm og svøm
Svømming er en form for trening som kan hjelpe mange å lykkes med slankingen. Det skyldes blant annet at svømming er en forholdsvis behagelig treningsform, sett i forhold til hvor mange kalorier som forbrennes. Svømming er med andre ord et spesielt godt slanketips for deg som ikke er så glad i trening.

34. Gjør som i Nederland
I Nederland finnes det faktisk flere sykler enn mennesker og 54 prosent av de som har sykkel bruker den daglig. Med tanke på at en time moderat sykling gir en forbrenning på ca 550 kalorier, så er det å sykle et godt slanketips.

35. Spis poteter
Vårt slanketips er at du ikke lar deg skremme av lavkarbo-debatten og spiser så mye kokte poteter du måtte ønske. 100 gram poteter inneholder nemlig kun 50-80 kalorier og dermed er poteter og slanking en god kombinasjon.

36. Gå på vekta til samme tid
Vekta vår varier en god del i løpet av et døgn og derfor er det viktig at du veier deg til samme tid på døgnet, uansett om du veier deg annenhver uke eller hver dag. Velg da et tidspunkt hvor du vanligvis har anledning til å veie deg.

Slanketips 1-12                                                           Neste


Sjekk våre tips for bedre fettforbrenning