162 Slanketips del 10

Sist oppdatert 21. desember 2018

109. Vær fysisk aktivt
Fysisk aktivitet er et meget godt slanketips som ikke bare hjelper deg å forbrenne flere kalorier. Flere studier viser nemlig at mulighetene til varig slanking øker betraktelig dersom du regelmessig er fysisk aktiv.

110. Endre livsstilen din
Mange hevder at grunnleggende endringer i livsstil er den eneste muligheten til å lykkes med slanking. Det er nok en påstand som kan diskuteres, men dersom du går for denne slankemetoden er det i alle fall viktig at du klarer å skape tro på og begeistring for din nye og sunnere livsstil.

111. Start forsiktig
Et noe mer fornuftig slanketips er at du skal starte slankingen forsiktig. Store og plutselige endringer i livstil er som regel verken bra for den psykiske eller fysiske helsen. Ta tiden til hjelp og innfør gradvis nye og sunnere rutiner.

112. Spiser du mens du lager mat
Er du en av dem som småspiser mens du lager mat? Da er du ikke alene og spesielt når vi er skikkelig sultne, er dette en utfordring i forhold til slanking. Et slanketips som kan hjelpe i denne sammenheng er å ha en bolle med friske, oppskårede grønnsaker i kjøleskapet.

113. Hva er viktigst?
Ikke glem hva som er målet ditt når du står ovenfor daglige fristelser som sjokolade, potetgull eller ekstra majones på skiven. Hva er viktigst? Noe som gjør brødskiva litt bedre, eller å lykkes med slankingen?

114. Alt inneholder kalorier
Frukt og grønt er sunt, men husk at alle matvarer inneholder kalorier. Dersom du teller kalorier er det med andre ord viktig å få med seg alt, inkludert frukt og grønnsaker. Endel frukt som for eksempel banan inneholder for øvrig en god del kalorier

115. Glucomannan anbefales
Glucomannan er det eneste naturlige virkestoffer som noen gang har fått Europeiske helsemyndigheters godkjennelser til å anbefales for slanking. Et av slankeproduktene som inneholder dette virkestoffer kan du lese mer om her.

116. Nyt livet
De aller fleste kan gå ned i vekt uten drastiske endringer i livsstilen. Finn de små, men riktige endringene som kan hjelpe deg med din slanking og husk at du fremdeles skal kunne nyte god mat og drikke.

117. Bruk andre som motivasjon
Egne barn, din bedre halvdel eller andre som står deg nær kan være en meget god motivasjonsfaktor. Når du sliter med å komme deg ut på trening, kan du for eksempel tenke på at du også gjør dette for din mann, eller kone.

Les alt om slankepiller som virkelig kan utgjøre en forskjell

118. Spise om kvelden?
Når det gjelder dette spørsmålet finnes det svært mange slanketips og mange av disse er motstridende. Noen hevder at det å spise om kvelden gjør slanking vanskelig, mens andre hevder at det ikke har noe å si fordi det kun er det totale kaloriinntaket som gjelder. Egen erfaring tilsier at det sistnevnte stemmer, men noen fasit har vi ikke og for sikkerhets skyld er det nok smart å unngå alt for sene måltider.

119. Skaff deg kunnskap
Litt kunnskap om slanking er et tips vi virkelig har tro på. Lær deg det mest grunnleggende om kosthold, metabolisme, fysisk aktivitet og du vil sannsynligvis øke muligheten for å lykkes. Et godt sted å begynne er i artikkelen Slanking og kosthold.

120. Vær skeptisk til slankekurer
Det finnes mange slankekurer som lover deg gull og grønne skoger. Nå finnes det for all del slike kurer som virkelig kan hjelpe deg ned i vekt, men det finnes også mange slankekurer som koster mye penger og som har svært lite fornuftig å tilby. Vårt slanketips er derfor at du nøye sjekker de kurene du vurderer å betale penger for.

Start                                                                            Neste