162 Slanketips del 11

Sist oppdatert 26. desember 2018

121. Trening og trivsel
Turgåing, sykling, langrenn og andre aktiviteter som kan utføres i flott natur skaper trivsel og gjør at treningen går "raskere". Musikk har for mange den samme effekten og dersom du trener hjemme, kan det å flytte treningsapparatet fremfor TV-skjermen hjelpe. Men, gå ikke i den fellen at fjernkontrollen blir viktigere enn treningen.

122. Velg karbonadedeig
Et meget godt slanketips er å velge karbonadedeig fremfor kjøttdeig. Det fordi karbonadedeig kun inneholder ned mot halvparten av kaloriene som finnes i kjøttdeig.

122. Bytt ut en matvare om gangen
Å endre kosthold kan være litt av en utfordring og et slanketips som kan hjelpe er derfor kun å bytte ut en matvare om gangen. Bytt for eksempel fra salami og lignende til kokt skinke og kyllingfilet. Når du har vent deg til dette kan du for eksempel kutte ut frityrstekt mat.

123. Vær aktiv i senga
Du blir naturligvis ikke slank av sex alene, men en god del kalorier kan du forbrenne på denne måten. Faktisk kan du forbrenne 5-600 kalorier pr time, men forbrenningen vil naturligvis variere en god del.

124. Motivasjonsfaktorer
Motivasjon er nødvendig for å lykkes med slanking og denne motivasjonen må holdes vedlike. Et godt slanketips er derfor at du identifiserer dine motivasjonsfaktorer og forsøker å holde liv i disse.

125. Ikke spis mindre
En del slanketips vi har kommet over går ut på at du ikke skal spise mindre, da du før eller senere vil falle tilbake til gamle vaner og dermed legge på deg igjen. Veien til en slankere kropp går i følge disse tipsene gjennom trening og atter trening.

126. Kutt ut flytende kalorier
I forhold til slanking er flytende kalorier noe du i størst mulig grad bør unngå. Denne typen kalorier gir nemlig svært liten metthetsfølelse i forhold til mengden du får i deg.

Les om slanking med Coffee Forte

127. Lag en meny
Lag en meny med enkle oppskrifter på slankevennlige måltider og snacks. Da kan du lettere unngå usunne mellommåltider og du kan lettere unngå usunne middager som følge av dårlig tid.

128. Sjekk kalorimengden
Alltid å sjekke kaloriinnholdet når du kjøper mat og drikke er et godt slanketips som gjør at du får et bevisst forhold til hva du putter i deg. Du vil garantert bli overrasket over hvor mange eller hvor få kalorier enkelte matvarer inneholder.

129. Varier kosten
Å spise den samme maten dag ut og dag inn kan ifølge flere eksperter føre til at du ødelegger muligheten til slanking. Egg og kylling brukes gjerne som eksempel og ifølge en amerikansk lege har noen av hans pasienter spist så mye kylling at han er overrasket over at de ikke har fått fjær. Slanketipsene vi har funnet går ut på at du bør varier kosten mest mulig, blant annet gjennom å kutte ut matvarer du spiser mye av i perioder på 2-4 uker.

130. Ta gjerne helgefri
Et slanketips vi har kommet over er at du ikke skal tenke slanking i helgene. Da skal du kose deg og bygge opp motivasjon for en ny uke med sunn mat og trening.

131. Slankedagbok
Å føre den slankedagbok eller lignende er et godt tips som vi anbefaler at du følger. Ifølge USATODAY viser faktisk forskning at personer som skriver slankedagbok i snitt slanker vekk dobbelt som mange kilo som andre slankere.

132. Ikke sett brusen i kjøleskapet
En god og kald cola kan for mange av oss være altfor fristende. Står den imidlertid varmt i kjøkkenskapet er det lettere å motstå fristelsen og innen colaen er kald, er kanskje den store lysten på cola borte?

Start                                                                     Neste