162 slanketips del 12

Sist oppdatert 26. desember 2018

133. Dropp heisen
Små endringer kan være alt som skal til før du begynner å gå ned i vekt og et godt sted å begynne er ved å velge trapper fremfor heis. Det er riktig så effektivt dersom du daglig har blitt vant til å bruke heisen.

134. Unngå fruktjuice
Et vanlig slanketips er at du bør unngå å drikke de fleste typer kjøpt fruktjuice. Det skyldes at denne typen juice vanligvis inneholder mye sukker og derfor også mange kalorier. Nypresset appelsinjuice er derimot noe du trygt kan drikke.

135. Økt metthetsfølelse
Et slanketips som kommer fra dr. Oz er å spise matvarer som inneholder sunt fett, for eksempel laks. Tanken er at slike matvarer skal gi økt metthetsfølelse og på den måte kunne hjelpe deg ned i vekt.

136. Tørst eller sulten?
Mange forveksler det å være tørst med det å være sulten. Et godt tips et derfor å først drikke et glass vann og se om det du tror er sultfølelse, forsvinner.

Les om slanking med klorogensyre

137. Om kaloritelling
Det å telle kalorier et som nevnt et slanketips vi har tro på. Et ekstra tips i den sammenheng er alltid å telle kalorier før du spiser, slik at du vet hvor mye du kan spise og ikke får en negativ overraskelse etter måltidet.

138. Slanker du det sammen din mann?
Husk at menn og kvinner er forskjellige også i forhold til slanking. Menn har for eksempel i snitt en høyere metabolisme (grunnleggende forbrenning) enn kvinner og det er bevist at menn kan slanke seg raskere. Dersom du slanker deg sammen med mannen din bør du med andre ord ikke bli skuffet om har oppnår raskere resultater. Det behøver nemlig ikke bety at du gjør noe feil eller at han er flinkere enn deg.

139. Unngå Litago
Litago og andre typer ferdig sjokolademelk er skikkelige kaloribomber som gir liten metthetsfølelse og som ikke på noen måte er forenelig med slanking. Faktisk inneholder slik sjokolademelk omtrent 50 prosent flere kalorier en Coca Cola.

140. Vær kritisk til kildene
Hvem er det som kommer med slanketipsene du vurderer å følge? Er det lurt å stole på en person som skal tjene penger på å promotere egne produkter? Er det en god ide å få veiledning om slanking fra en overvektig lege? Vær spesielt oppmerksom på personer som har økonomisk interesser av å komme med bestemte slanketips.

141. Trening og variasjon
For å opprettholde motivasjonen for trening og slanking er variasjon et godt tips. Bruk de mulighetene som vær og årstid byr på og varier mellom utendørs og innendørs trening.

142. Sitt oppreist
Et slanketips som går igjen på amerikanske nettsted er at du ikke skal slenge deg ned i sofaen, men i stedet sitte oppreist i en god sittestilling. Det skal som kjent være godt for ryggraden, men også i forhold til slanking. Å sitte oppreist krever nemlig krefter og dermed øker forbrenningen av kalorier.

143. Sennep vs majones
Et spennende slanketips er å bytte ut majonesen med sennep. Det smaker faktisk minst like godt og forskjellen er stor i forhold til slanking. Faktisk kan du redusere kalorimengden med nærmer 100 kalorier pr sandwich.

144. Mat til overs?
Behøver du virkelig å spise alt maten som er laget? Sannsynligvis har ikke kroppen behov for alt, så hvorfor ikke spare restene til lunsj neste dag? I tillegg til å få i deg færre kalorier, sparer du både tid og penger.

Startside Slanketips                                                         Neste