Om oss og Meny

Enkel Slanking er et uavhengig nettsted som tilbyr informasjon om emner relatert til overvekt og slanking. Det presiseres at informasjonen på dette nettstedet er ment opplysning og ikke er skrevet av personer med relevant utdanning innen helse. Beslutninger om din helse bør ikke tas med bakgrunn i informasjon du finner på dette nettstedet og dersom du har store problemer med overvekt/fedme, bør alltid fastlege kontaktes.

Vi forsøker så lang som mulig å unngå for mye sjenerende reklame på disse sidene, men noen annonser vil forekomme. Det gjelder både bannerannonser og tekstannonser, noe som betyr at lenker til eksterne nettsted i noen tilfeller vil være å anse som reklame.

Enkel Slanking er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk, noe som betyr at du ikke kan kopiere bilder, tekst og annet innhold uten særskilt tillatelse.

Vi gjør vårt ytterste for kun å lenke til troverdige og seriøse nettsted, men vi presiserer likevel at vi ikke kan holdes ansvarlige for innholdet på eksterne nettsted som det lenkes til.

Våre produktomtaler er foretatt av personer som ikke har relevant medisinsk utdannelse. Vurderingene er utelukkende foretatt på grunnlag av informasjonen hentet fra forskning, studier, naturmedisin, erfaringer og andre eksterne kilder.


Dersom du bruker reseptbelagte legemidler bør du konsultere lege før du begynner med kosttilskudd. Husk at kosttilskudd og leger alltid skal tas som foreskrevet/anvist. Vær oppmerksom på risikoen for allergiske reaksjoner og bivirkninger generelt.

Alle publiserte artikler