Personvern, informasjonskapsler og om oss

Sist oppdatert 30. desember 2018

Enkel Slanking er et uavhengig nettsted som tilbyr informasjon om emner relatert til overvekt og slanking. Det presiseres at informasjonen på dette nettstedet er ment opplysning og beslutninger om din helse bør ikke tas med bakgrunn i informasjon du finner på dette nettstedet. Dersom du har store problemer med overvekt/fedme, bør alltid fastlege kontaktes.

Reseptfrie slankeprodukter og andre kosttilskudd som vi omtaler er i utgangspunktet helt trygge for voksne personer, men legg merke til at det kan finnes viktige unntak. Informasjon om dette skal forhandler og/eller produsent inkludere på forpakningen eller i et pakningsvedlegg.

Gravide og ammende bør i utgangspunktet ikke bruke slankepiller, dersom det ikke skjer på anbefaling fra lege. Vær ellers oppmerksom på innholdet i kosttilskudd, fordi allergiske reaksjoner kan forekomme.

Vi forsøker så lang som mulig å unngå for mye sjenerende reklame på disse sidene, men noen annonser vil forekomme. Det gjelder både bannerannonser og tekstannonser, noe som betyr at lenker til eksterne nettsted i noen tilfeller vil være å anse som reklame.

Vi gjør vårt ytterste for kun å lenke til troverdige og seriøse nettsted, men vi presiserer likevel at vi ikke kan holdes ansvarlige for innholdet på eksterne nettsted som det lenkes til.

Personvern og informasjonskaplser
Vi samler ikke inn personopplysninger og vi mottar heller ikke slike opplysninger fra samarbeidspartnere. Vi har således ingen retningslinjer for oppbevaring av slik informasjon. Vi lenker imidlertid til nettsteder som samler inn personopplysninger, for eksempel nettbutikker. Disse nettstedene skal opplyse om sine retningslinjer relatert til personvern.

Enkel Slanking bruker informasjonskaplser for å forbedre leseropplevelsen. Blant annet brukes denne informasjonen til å lage statistikk og analysere trafikk. Den brukes også med der formål å forhindre misbruk.

Alle publiserte artikler