Slanking med South Beach-dietten

Sist oppdatert 31. desember 2018

Klinisk dokumentert, Utviklet av en lege (kardiolog) og den til nå best bevarte slankehemmeligheten som kan hjelpe deg å oppnå utrolige resultater. Slik beskrives denne slankekuren på sin egen hjemmeside. Det er muligens å ta vel hardt i, men at South Beach-dietten er en av verdens desidert beste slankekurer hersker det liten tvil om.

Les også: Glucomannan hjelper deg garantert ned i vekt

Kort om The South Beach Diet

Dette er en slankekur som har en god del fokus på hvordan du kan bli kvitt søtsuget og usunn småspising, noe som er viktig for å lykkes med slankingen. Videre har den fokus på et kosthold som ikke bare er sunt i forhold til vekta, men også i forhold til helsen generelt. Det til forskjell fra enkelte ekstreme slankekurer som til dels kan være skadelige for helsa. Ellers kan det nevnes at effekten fra South Beach dietten er eget godt dokumentert, samt at den allerede har hjulpet flere millioner mennesker ned i vekt. Her kan du lese mer om slankekurer

Om selve slankekuren

Dette er en form for slanking som delvis bygger på et redusert inntak av karbohydrater, men South Beach-kuren er ikke på noen måte en ekstrem lavkarbodiet. Videre er dette en forholdsvis fleksibel slankekur som ikke krever kaloritelling og hvor du etter de første ukene kan spise det aller meste. Det er også en slankekur hvor maten som nevnt er sunn i forhold til den generelle helse og spesielt i forhold til hjerte og diabetes. Når det gjelder gjennomføringen av selve kuren så er den delt i i tre stadier med slanking og vedlikehold.

  • Fase 1 varer i to uker og innebærer en forholdsvis streng diett som skal sørge for rask slanking og som skal hjelpe deg å bli kvitt søtsuget.
  • Fase 2 varer frem til du har nådd ditt vektmål og dette en forholdsvis fleksibel fase hvor du kan nyte mye god mat. Sunn mat, sunn slanking og varige resultater er fokus i denne fasen
  • Fase 3 varer lenge og er rett og slett en vedlikeholdsfase som skal hjelpe deg å unngå nye vektutfordringer. I denne fasen kan du spise det aller meste, vel å merke dersom du begrenser mengden.

Hvordan komme i gang?

Du har to muligheter til å komme i gang med South Beach-dietten. Enten kan du kjøpe noen av de mange bøkene med tips og oppskrifter, eller du kan bli medlem av The South Beach Diet. Av disse alternativene fremstår sistnevnte som det desidert beste alternativet og faktisk som en av de aller beste mulighetene til å lykkes med slanking, sammenlignet med andre slankemetoder. Menyer tilpasset egne ønsker og behov, verktøy og hjelpemidler, 24 timers support og tusenvis av oppskrifter er blant det du får tilgang til som medlem og det koster ikke mange kronene.


Her finner du vår topp 10 liste med slankepiller
Her finner du tips om slanking med rå mat
Her finner du tips om slanking og matvarer