Slanking med Noka dietten

Sist oppdatert 22. desember 2018

NOKA-dietten innebærer en form for slanking som gjerne kalles lavkaloridietter og kort forklart innebærer det at du ved hjelp av shakes, supper, bars og andre NOKA-produkter skal kunne gå ned i vekt på en sunn måte. Her er en kort gjennomgang av denne slankekuren, inkludert fordeler og ulemper ved NOKA-dietten.

Kort om Noka-dietten

Denne slankekuren så dagens lys i 1997 og har således vært på markedet en god stund, noe som i seg selv er positivt. NOKA-dietten er med andre ord ikke en døgnflue som på kort tid skal lokke penger fra forbrukerne før hele produktet plutselig forsvinner fra markedet. Videre kan det nevnes at NOKA-dietten har egne nettsider hvor du finner nyttige slanketips, informasjon om NOKA-produktene, med mer. På disse nettsidene omtales for øvrig slanking med NOKA som en livsstilsdiett og som en fullt ut balansert diett som gir deg de næringsstoffene du behøver. Vær imidlertid oppmerksom på at dette er å regne som salgssider (reklame) og at inneholder er tilpasset dette.

Sjekk gjerne denne oversikten med slankemidler

Slanking med NOKA-dietten

Som nevnt er dette en lavkaloridiett (low calorie diet), noe som betyr at du skal kunne gå ned i vekt gjennom å redusere inntaket av kalorier. Det er i og for seg en effektiv form for slanking, men vær oppmerksom på at et for lavt inntak av kalorier kan gi bivirkninger og på sikt føre til større problemer med overvekt.

Nå er imidlertid ikke NOKA-dietten av den ekstreme typen lavkaloridietter (very low calorie diett) og således fremstår den som et godt alternativ. Når det gjelder selve slankingen så er det forskjellige NOKA-produkter (måltidserstatninger) som skal hjelpe deg å redusere inntaket av kalorier. Du spiser disse i stedet for vanlige måltider, for eksempel ved å bytte ut middagen med NOKA kyllingsuppe.

Hvor effektiv er NOKA-dietten

Det er vanskelig å si noe presist om hvor effektiv NOKA-dietten er, blant annet fordi det ikke eksistere relevante studier. Det finnes imidlertid en god del studier som viser at lavkaloridietter gir et merkbart vekttap i løpet av relativt kort tid. De samme studiene viser imidlertid at vekttapet etter en tid flater ut og stopper opp, noe som blant annet skyldes kroppens evne til å tilpasse seg mindre tilførsel av energi.

Legg ellers merke til at du selv kan velge hvor mange måltider du ønsker å erstatte med NOKA-produkter, noe som naturligvis vil være avgjørende for din eventuelle vektreduksjon. En liten konklusjon får bli at slanking med NOKA-dietten sannsynligvis vil gi en merkbar vektreduksjon og at dette er et meget godt alternativ sammenlignet med andre lavkaloridietter.

MaxMedix fjerner mye av fettet du spiser

Fordeler og ulemper

Det at du selv kan velge hvor mange måltider du erstatter med NOKA-produkter er en stor fordel, blant annet fordi du da kan tilpasse slankingen til dine behov og ditt utgangspunkt. Andre fordeler er fokus på kunnskap om slanking, fokus på næringsstoffer, samt det faktum at mange personer har gått ned i vekt ved hjelp av NOKA-dietten.

Når det gjelder ulemper så er det å følge denne typen slankekur en utfordring for mange. Shakes og andre måltidserstatninger samsvarer ikke akkurat matglede og motivasjon. Ellers er det som nevnt slik at et for lavt inntak av kalorier på sikt kan gi vektøkning. Det skyldes først og fremst at kroppen tilpasser seg gjennom en betydelig reduksjon i forbrenning, noe som blant annet er dokumentert gjennom en studie publisert på nettstedet American Journal of Clinical Nutrition. Dette kan du imidlertid unngå ved å begrense antall måltider du erstatter med NOKA-produkter.

Les om Volumdietten
Les om Roede-metoden
Les fakta om slanking
Les om MetaBurn slankepiller