Gå ned i vekt med Svetol

Sist oppdatert 17. mars 2019

Virkestoffet Svetol som utvinnes fra ferske grønne kaffebønner kan være et meget godt hjelpemiddel i kampen mot overvekt. Det betyr ikke at dette er et mirakelmiddel som gjør deg slank uansett hva du stapper i deg, men det betyr at de aller fleste kan forvente en merkbar vektreduksjon ved hjelp av Svetol, også kjent som klorogensyre.

Hva er egentlig Svetol?

Klorogensyre er et naturlig stoff som finnes i flere matvarer som jordbær, ananas og ikke minst i ferske grønne kaffebønner hvor mengden klorogensyre er forholdsvis stor. Når det gjelder Svetol så er det egentlig bare et annet navn på klorogensyre. Svetol er med andre ord et navn på ekstrakt som inneholder klorogensyre og som er utvunnet fra ferske grønne kaffebønner.

Hvilke betegnelse som benyttes er egentlig ikke det viktige. Det som imidlertid er viktig er å være klar over at mye av klorogensyren går tapt ved brenning av vanlig kaffe og at det derfor er ferske grønne kaffebønner som gjelder i forhold til slanking. Ellers kan det nevnes at klorogensyre (Svetol) er en antioksidant som du kan lese mer om på en.wikipedia.org


Effekt og slankeprodukter

Nedenfor finner du informasjon om hvor godt dokumentert effekten fra Svetol er, men først noen ord om slankeeffekt og noen slankeprodukter med grønne kaffebønner (Svetol). Når det gjelder effekten i forhold til slanking så virker Svetol på hele tre måter. For det første har Svetol vist seg å blokkere/redusere den mengden karbohydrater som omdannes til kroppsfett.

For det andre er det dokumentert at Svetol gir økt fettforbrenning, delvis gjennom å stimulere metabolismen og delvis gjennom å stimulere et fettforbrennende enzym. For det tredje er det slik at ekstrakt fra grønne kaffebønner har en dempende effekt på søtsuget, slik at det blir enklere å kutte kalorier.

Når det gjelder slankeprodukter som bygger på Svetol (grønne kaffebønner), så er dette de beste alternativene som i skrivende stund selges her til lands.
  • Coffee Forte er slankepiller med ekstrakt fra grønne kaffebønner og grønn te. Dette er med andre ord et godt alternativ for deg som ikke liker den noe spesielle smaken fra slankekaffe. Her kan du lese mer
  • Skinny Coffee er en slankekaffe som i tillegg til Svetol inneholder flere ingredienser som forsterker slankeeffekten, inkludert ginseng. Skinny Coffe er for øvrig et rimelig slankeprodukt som du kan kjøpe fra denne nettbutikken.
  • Green Coffee Pure er en meget sterk slankepille som du kan kjøpe uten å tegne abonnement. Du kan lese mer og bestille på denne siden.

Dette slankemiddelet er effektivt

Mange er med rette skeptiske til slankeprodukter av denne typen, noe den kjente TV-legen DR. Oz fikk erfare. Etter at han gikk ut og anbefalte ferske grønne kaffebønner til slanking mottok har mange skeptiske tilbakemeldinger, noe som førte til at har gjennomførte en undersøkelse og viet et eget TV-program til dette. Undersøkelsen viste imponerende resultater og støttes av mer vitenskapelige studier utført ved uavhengige forskningsinstitusjoner.

  • En studie publisert i det franske tidsskriftet Phytothérapie viste at deltakerne som fikk ekstrakt med klorogensyre gikk dobbelt så mye ned i vekt som kontrollgruppen
  • En 12-ukers klinisk studie publisert i tidsskriftet Metabolic Syndrome and Obesity Journal viste at deltakerne utelukkende ved hjelp av Svetol (ferske grønne kaffebønner) i snitt gikk ned omtrent 7 kilo.
  • To norske studier omtalt på flere medisinske nettsteder viser også at ekstrakt fra grønne kaffebønner virker mot overvekt. Deltakerne som fikke dette ekstraktet oppnådde et dobbelt så stort vekttap som kontrollgruppen. (deltakerne i kontrollgruppen fikk et placebo).