Vår vurdering av Termoloss

Sist oppdatert 20. november 2018

Termoloss har lenge vært et bestselgende slankeprodukt og i dette innlegget ser vi nærmere på dette naturlige kosttilskuddet. Kan du virkelig gå ned i vekt ved hjelp av Termoloss? Vi skal forsøke å gi deg svaret. Nederst på siden finner du informasjon om pris og hvor du kan bestille dette produktet.

Gir Termoloss effektiv slanking?

Det er vanskelig å si noe presist om hvor effektivt et slankemiddel er, blant annet fordi effekten vil variere fra person til person. Da er det enklere å finne ut om et slankeprodukt i det hele tatt vil gi slankeeffekt og når det gjelder Termoloss er vi rimelig sikre på at dette er tilfellet. Vi finner det med andre ord overveiende sannsynlig at Termoloss vil gi resultater i form av vektreduksjon, først og fremst fordi dette produktet legger alt til rette for økt fettforbrenning.

Effektive ingredienser

Vår påstand om at Termoloss mest sannsynlig vil gi et betydelig vekttap kommer vi med etter å ha lest en lang rekke artikler om virkestoffene benyttet i dette slankeproduktet. Vi har både lest om slankeeffekten og ikke minst om relevant forskning og konklusjonen er enkelt og greit at Termloss inneholder noen av de mest effektive ingrediensene som finnes. Da tenker vi naturligvis i forhold til slanking og nedenfor finner du et kort sammendrag av informasjonen vi har gått gjennom.

Vi anbefaler nyheten MetaBurn for økt fettforbrenning!

  • Grønn te er en av de aktive ingrediensene i Termoloss og mange betegner dette som den naturlige ingrediensen med best dokumentert slankeeffekt. Det er en påstand det er vanskelig å være uenig i, blant annet fordi sveitsiske forskere ved universitetet i Genève har påvist at ekstrakt fra grønn te øker forbrenningen. Videre har det anerkjente tidsskriftet American Journal of Clinical Nutrition nylig publisert hele 12 artikler med studier og annen forskning foretatt av noen av verdens ledende fagfolk. Disse fagfolkene er blant annet knyttet til kjente forskningsinstitusjoner som National Institutes of Health og University of Glasgow. Når det gjelder slankeeffekten bidrar grønn te til at Termoloss kan øke forbrenningen av kalorier, samt stimulere selve fettforbrenningen gjennom å frigjøre fett fra kroppens fettlager.

  • Chilipepper finner vi også i Termoloss og denne ingrediensen er nesten like anerkjent som grønn te. Slankeeffekten er stort sett også den samme, en påstand som støttes av flere troverdige studier. Blant annet har både canadiske og amerikanske forskere påvist at ekstrakt fra chilipepper kan gi en betydelig økt forbrenning, noe du kan lese mer om i vår omtale av chilipepper.

  • Wakame er en annen ingrediens som sørger for at Termoloss stimulerer til økt fettforbrenning og forklaringen på det er at denne spiselige algen inneholder virkestoffet fucoxanthin som i følge en studie publisert i tidsskriftet Diabetes, Obesity and Metabolism kan gi en sunn og betydelig vektreduksjon. Russiske, danske og britiske forskere er i følge nettstedet Livestrong blant de som har påvist slankeeffekten fra Wakame.

  • Når Termoloss omtales er det gjerne de tre nevnte ingrediensen som fremheves, men etter vår oppfatning er den fjerde og siste ingrediensen i Termoloss like viktig. Denne ingrediensen er nemlig mineralet krom som har en dempende (regulerende) effekt på blodsukkeret. Det er i følge NYU Medical Center viktig fordi et lavt blodsukkernivå sørger for at kroppen kan forbrenne mer fett. I tillegg mener mange forskere at krom kan ha en dempende effekt på søtsuget.

Her kan du lese mer om slankepiller
Her finner du vår topp 10 med slankeprodukter