Vår vurdering av CLA Burner

Sist oppdatert 23. november 2018

CLA Burner er en av årets slankenyheter og nedenfor finner du vår vurdering. Er dette et slankeprodukt som kan øke fettforbrenningen? Kan du bli slankere ved å benytte CLA Burner? Hva med slankeeffekt og dokumentasjon? I dette innlegget finner du svarene og lenger ned på siden finner du tips om pris og bestilling.

Virker CLA Burner?

Vår vurdering er at CLA Burner mest sannsynlig vil gi en betydelig slankeeffekt. Det er en konklusjon vi har landet på etter å ha vurdert effekt og dokumentasjon for de aktive ingrediensene, noe du kan lese mer om. Dersom du ønsker hjelp til slankingen er med andre ord CLA Burner et av de beste alternativene som finnes. Men, husk at ingen slankeprodukter kan utrette mirakler.

slik er slankeeffekten

CLA Burner gir en unik slankeeffekt og årsaken til det er som følger. Her har produsenten kombinert CLA med fire andre slankeingredienser, noe gir en unik kombinasjon av virkestoffer. Disse virkestoffene er blant annet kjent for å øke fettforbrenningen, søtsuget, samt frigjøre fett fra kroppens fettlager. I tillegg er CLA kjent for å kunne bevare muskelmassen også i perioder med slanking, noe som er viktig for at forbrenningen skal opprettholdes.

Produktet er utgått - Vi anbefaler fettforbrenneren MetaBurn

Dokumentasjon og ingredienser

CLA Burner inneholder de fem ingrediensene CLA, bioperine (sort pepper), krom, chili og grønn te. Nedenfor kan finner du en kort gjennomgang av slankeeffekten fra disse ingrediensene, samt noen ord om relevant dokumentasjon.


  • CLA er naturligvis en viktig ingrediens i CLA Burner og mange regner dette som verdens best dokumenterte naturlige slankeingrediens. Blant annet har det ble foretatt en stor undersøkelse hvor forskere grundig vurderte 16 relevante studier. Disse forskerne konkluderte blant annet med at CLA beviselig har en positiv effekt i forhold til slanking. Videre har vi en overbevisende norsk studie som i 2000 ble publisert i The Journal of Nutrition. Når det gjelder slankeeffekten fra CLA, er den først og fremst økt forbrenning, samtidig som muskelmassen bevares.

  • Chili er an av de fettforbrennende ingrediensene i CLA Burner og blant annet har amerikanske forskere påvist at chili gir en betydelig økt forbrenning. Når det gjelder slankeeffekten er det slik at chili først og fremst øker forbrenningen av kalorier og derigjennom fettforbrenningen. I tillegg viser forskning at chili også kan øke forbrenningen av magefett. Mer informasjon om relevante studier finner du her.

  • Bioperine er også en av de fettforbrennende ingrediensene i CLA Burner og i tillegg har canadiske forskere påvist at bioperine blokkerer dannelsen av nye fettceller. Bioperine er for øvrig et ekstrakt utvunnet fra sort pepper og det er virkestoffet piperin som sørger for økt forbrenning.

  • Grønn te er en meget godt dokumentert slankeingrediens og her kan du lese om en av mange relevante studier. Når det gjelder slankeeffekten er det slik at grønn te både øker forbrenningen av kalorier (energiomsetningen), samt frigjør fett fra kroppens fettlager slik at dette kan forbrennes. 

  • Krom er den siste ingrediensen i CLA Burner og dette mineralet finner vi i en rekke slankeprodukter. Forklaringen på det er at krom kan gi en dempende effekt på insulinnivået, noe som både er viktig i forhold til fettforbrenning og kontroll av søtsug. Et for høyt insulinnivå vil i følge forskere ved NYU Medical Center føre til at kroppen lagrer fett, mens et lavt insulinnivå vil føre til at fettceller brytes ned og forbrennes.

Denne omtalen av CLA Burner er foretatt av personer som ikke her relevant medisinsk utdannelse eller erfaring. Vurderingen er utelukkende foretatt på grunnlag av informasjonen hentet fra kildene nedenfor, samt på grunnlag av egne erfaringer. Sjekk gjerne vår artikkel Detox som slankekur?