Vår vurdering av Coffee Forte

Sist oppdatert 2. januar 2019

I denne artikkelen ser vi nærmere på det nye slankeproduktet Coffee Forte som er grønn kaffe i form av kapsler. Er dette slankepiller som kan hjelpe deg ned i vekt? Hvilken slankeeffekt kan du eventuelt oppnå? Finnes det relevant forskning? Det er noen av spørsmålene vi forsøker å besvare.

Virker slankepiller med grønn kaffe?

Vi begynner like godt med vår vurdering og dersom du har lest litt om grønn kaffe vil du ikke bli veldig overrasket. Vår vurdering er nemlig at grønn kaffe i form av kapsler (slankepiller) vil kunne hjelpe de aller fleste ned i vekt. Det er en konklusjon som bygger på de mange studiene på slankeeffekten fra denne ingrediensen, hvorav flere har blitt omtalt i store nettaviser.

CoffeeForte i ny og forbedret utgave

Etter at denne artikkelen ble publisert har produsenten kommet med en ny og forbedret utgave av Coffee Forte. Denne utgaven inneholder også ekstrakt fra grønne kaffebønner, men er i tillegg tilsatt grønn te og garcinia cambogia. Det er ingredienser som forsterker effekten og som sørger for at CoffeeForte har blitt et enda bedre slankeprodukt.

Kombinasjonen av grønn kaffe og grønn te bør virkelig kunne utgjøre en forskjell og slankeeffekten fra grønn te har blant annet blitt dokumentert av anerkjente forskere i Sveits og USA. Dersom du ønsker hjelp til slankingen kan du bestille Coffee Forte fra forhandlerens kampanjesider hvor du i skrivende stund tilbys halv pris på et bindingsfritt abonnement.

Dette er ingen mirakelkur

Hvor mye du kan gå ned i vekt ved hjelp av Coffee Forte skal være uskrevet og selv om studier indikerer et forholdsvis stort vekttap, er ikke grønn kaffe noen mirakelkur som løser alle vektproblemer. CoffeeForte er et slankeprodukt som sannsynligvis vil hjelpe deg et stykke på vei mot idealvekta, men litt fysisk aktivitet og/eller kutt i kalorier må nok også til.

Slankeeffekten

Slankeeffekten fra grønn kaffe vil vi påstå er forholdsvis godt dokumentert og det er naturligvis det viktigste. Nøyaktig hvorfor og hvordan slankeprodukter som Coffee Forte virker er det imidlertid forsket mindre på. Men, de fleste forskere som har studert forholdet mellom slanking og ekstrakt fra grønn kaffe er enige om at slankeeffekten skyldes økt forbrenning av kalorier og/eller evnen til å redusere mengden sukker som tas opp i kroppen.

Relevant forskning

Det er foretatt en god del studier på slankeeffekten fra grønn kaffe produkter som Coffee Forte og flere av disse studiene viser en betydelig slankeeffekt som utelukkende er oppnådd ved hjelp av grønn kaffe ekstrakt. I disse studiene har med andre ord deltakerne gått ned i vekt uten å gjøre endringer i livsstilen og to relevante studier viser en gjennomsnittlig vektreduksjon på omtrent 7 kilo. Den ene av disse studiene hadde en varighet på 12 uker og den andre på 22 uker. Mer informasjon om studier på slankeeffekten fra grønn kaffe finner du i vår omtale av denne ingrediensen.

Personen som har skrevet denne omtalen av CoffeeForte har ikke relevant medisinsk kompetanse og våre vurderinger av slankepiller er utelukkende foretatt på grunnlag av informasjon hentet fra andre nettsteder. Dersom du ønsker å forsøke slankepiller med grønn kaffe finner du tips om bestilling ovenfor.

Her kan du lese om sterke slankepiller
Her kan du lese om fettbindere