Slankepakke fra Lepigen

Sist oppdatert 2. januar 2019

To slankeprodukter som kan øke forbrenningen med opptil 60 prosent dersom du brukes samtidig. Det må kunne sies å være en god nyhet for de av oss som sliter med å gå ned i vekt. I denne artikkelen kan du lese om en slankepakke som kan hjelpe deg et godt stykke på vei mot idealvekta.

Bestill slankepakken

Denne slankepakken består av de to produktene Lepigen X-Strong og F1-Fatburning Booster som til sammen inneholder syv naturlige ingredienser med dokumentert slankeeffekt. Nedenfor kan du lese mer om disse ingrediensene og slankeeffekten, mens du kan bestille denne slankepakken på denne siden. Der kan du også bestille produktene hver for seg og spesielt Lepigen X-strong bør kunne gi effektiv slanking også på egenhånd. 

Slanking med Lepigen X-Strong

Vi kjenner til få om noen reseptfrie slankeprodukter som kan måle seg med Lepigen X-strong og den unike kombinasjonen med virkestoffer som her er benyttet kan virkelige sette fart på slankingen. Hele fem av de mest effektive ingrediensene som finnes er benyttet i dette slankeproduktet som både kan øke stoffskiftet, hemme dannelsen av nye fettceller, stimulere til økt fettforbrenning, gi økt energi og i tillegg dempe suget etter noe søtt.

For fire av de fem ingrediensene i X-Strong er en merkbar slankeeffekt dokumentert gjennom studier på mennesker og for den siste ingrediensen er det foretatt annen forskning som tilsier en betydelig slankeeffekt. Det meste tyder med andre ord på at Lepigen X-Strong vil gi betydelige resultater i form av vektreduksjon. Videre vil mesteparten av vekttapet komme i form av fett, noe som gjør at vi mer enn gjerne anbefaler dette produktet. Her er en kort gjennomgang av de fem ingrediensene i X-Strong.

  • Piperin utvinnes fra sort pepper og kan i følge studier både hemme veksten av nye fettceller, samt øke stoffskiftet. En av studiene som bekrefter dette ble publisert i tidsskriftet Journal of Agricultural and Food Chemistry og er omtalt i nettavisen huffingtonpost.co.uk.
  • Capsicum utvinnes fra cayennepepper og kan i følge studier sørge for at stoffskiftet øker i flere timer etter inntak. En av studiene som bekrefter dette ble publisert i tidsskriftet og er omtalt på nettstedet WebMD.
  • Grønn te er en av verdens mest undersøkte naturlige ingredienser og i følge forskning kan grønn te både øke stoffskiftet, stimlure fettforbrenningen og dempe suget etter noe søtt. En av flere titalls studier som bekrefter dette kan du lese om på medicalnewstoday.com.
  • Bringebær keton øker frigjøringen av Adiponektin, et proteinhormon som styrer flere metabolske prosesser. I følge forskning omtalt på nettstedet Examine.com kan det sørge for en betydelig økt fettforbrenning.
  • Panax ginseng som også kalles rød ginseng kan i følge studie både hjelpe mot diabetes og gi mer effektiv slanking. Flere av de studiene som bekrefter denne kan du lese om på nettstedet naturalnews.com.


Slanking med F1-Fatburning Booster

Sammen med X-strong utgjør dette kosttilskuddet den anbefalte slankepakken fra Lepigen og også F1-Fatburning Booster vil kunne gi effekt på egenhånd. Hvor stor effekten vil være skal imidlertid være uskrevet og dette produktet anbefales først og fremst i kombinasjon med X-Strong. Når det gjelder slankeeffekten er det økt forbrenning av lagret kroppsfett du først og fremst får fra F1-Fatburning Booster, men ingrediensene er også kjent for å gi en rekke andre helsefordeler.

L-arginine og L-ornitine er de to aktive ingrediensene i F1-Fatburning Booster og begges disse aminosyrene har stort sett de samme egenskapene. I tillegg er det slik at nyrene våre omdanner ornithine til arginine og vi konsentrerer oss derfor om sistnevnte som både kan stimulere til økt fettforbrenning og en større muskelmasse. Videre er det slik at L-arginine stimulerer blodsirkulasjonen noe som blant annet gjør at kroppen raskere kommer seg etter skade, sykdom, hard trening, med mer. En mer grundig gjennomgang av slankeeffekten fra denne ingrediensen finner du på nettstedet Livestrong.com.