Glucomannan hjelper deg ned i vekt

Sist oppdatert 2. mai 2019

Glucomannan er et naturlig kosttilskudd som beviselig hjelper mot overvekt. Dersom du ønsker hjelp til slankingen er derfor slankepiller med glucomannan det sikreste valget. Nedenfor finner du informasjon om hvordan og hvorfor denne ingrediensen virker, samt tips om et anbefalt slankeprodukt som inneholder glucomannan.

Virker glucomannan mot overvekt?

Ja, det finnes ingen tvil om at glucomannan hjelper mot overvekt. Faktisk er dette det eneste naturlige kosttilskuddet som har kommet gjennom EU sitt trange nåløye og blitt godkjent for anbefaling til slanking. Denne godkjennelsen er gitt etter grundige vurderinger av relevante studier og den er gitt av EFSA som tilsvarer det norske Mattilsynet. Det finnes med andre ord ingen grunn til å betvile at glucomannan virker.

Hvordan virker dette kosttilskuddet?

Glucomannan er et naturlig kostfiber som utvinnes fra konjakroten og som er vannløselig. I magen vil disse fibrene svelle og danne en slags geleaktig masse som sørger for at du føler deg mettere og dermed vil du med all sannsynlighet spise mindre. Glucomannan kan for øvrig ta til seg mange, mange ganger sin egen vekt i vann og det er derfor effekten blir så god.

Dersom du tar glucomannan før et måltid vil du med andre ord begynne å føle deg mett allerede før du spiser og det er ikke alt. I tillegg vil dette unike slankeproduktet sørge for at metthetsfølelsen varer lengre etter måltider, slik at det bli enklere å unngå usunn småspising. Det å kutte kalorier kan være en stor utfordring, men ved hjelp av glucomannan blir det langt enklere å spise mindre og dermed også å slanke seg.

Kosttilskudd med glucomannan

Det finnes flere slankeprodukter som inneholder glucomannan, men vi vil først og fremst anbefale kosttilskuddet Glucomannan Plus som inneholder virkestoffer av god kvalitet. I tillegg til glucomannan er Glucomanan Plus tilsatt krom som virker mot søtsuget, slik at det blir enda enklere å kutte kalorier. Mer informasjon om dette slankeproduktet finner du på denne siden som er eksklusiv forhandler i Norge.

Litt om dokumentasjonen 

I våre omtaler av slankeprodukter nevner vi vanligvis flere relevante studier som kan si noe om effekten. Når det gjelder glucomannan ser vi imidlertid ikke poenget med dette og forklaringen på det er naturligvis EFSA sin godkjennelse av dette slankende kosttilskuddet. EFSA som er EU sitt uavhengige ekspertpanel for matsikkerhet har nemlig gått gjennom relevante studier og deres konklusjon er det ingen grunn til å sette spørsmål ved. Glucomannan vil hjelpe deg ned i vekt. Her finner du EFSA sin vurdering av glucomannan.

Dersom du sjekker slankeforum og lignende på nett vil du se at mange har gode erfaringer med glucomannan. Du finner også mer informasjon på Glucomannan Norge og på NRK sine nettsider kan du lese om godkjennelsen fra EU.

Her kan du lese om sterke slankemidler
Her kan du lese om hvordan MyoBurn virker