Coffee Zero er verdt et forsøk

Sist oppdatert 2. januar 2019

Coffee Zero må nesten kunne kalles en slankesuksess både målt i popularitet og effekt. I alle fall om vi skal tro kunder som deler sine positive erfaringer i diskusjonsforum og ikke minst de mange studiene som viser et betydelig vekttap ved hjelp av grønn kaffe. I denne artikkelen ser vi nærmere på Coffee Zero og du finner også informasjon om hvor du kan bestille dette slankeproduktet.

Virker Coffee Zero?

Det aller meste tyder på at Coffee Zero er en slankekaffe som virker godt og det finnes som nevnt flere studier som støtter denne påstanden. Faktisk viser flere studier av slankeeffekten fra grønn kaffe et ukentlig vekttap på opp mot et halvt kilo. Det kan muligens høres lite ut, men faktisk er dette imponerende tall og Coffee Zero er definitivt et slankeprodukt det er verdt å forsøke.

Selv om alt tyder på at Coffee Zero er en slankekaffe som virker, så er dette ikke på noen måte en mirakelkur som vil løse alle dine vektproblemer. Du må med andre ord fremdeles tenke på kostholdet og helst også mosjonere litt. Legg også merke til at studier på slankeeffekten fra grønn kaffe viser er snitt fra deltakerne og at det således kan være til dels store individuelle forskjeller.

Siden denne artikkelen ble publisert har enda mer effektive alternativer dukket opp. Vi anbefaler nå  Coffee Forte som både inneholder grønn kaffe og grønn te. For deg som ønsker det sterkeste alternativet anbefales Pure Green Coffee 7000mg.

Hvordan virker grønn kaffe?

Nøyaktig hvordan grønn kaffe som Coffee Zero virker sier studiene lite om og det er da heller ikke det mest interessante. Vi tar likevel med noen ord om dette og den informasjonen som er tilgjengelig på nett viser at Coffee Zero kan hjelpe mot overvekt på følgende måter. Økt fettforbrenning som følge av økt kaloriforbruk (energiomsetning). Økt fettforbrenning som følge av at fett frigjøres fra kroppens fettlager. Reduserte mengder med nytt fett som følge av at opptaket av karbohydrater reduseres.

Studier på grønn kaffe

Blant studiene som indikerer at Coffee Zero kan gi et betydelig vekttap har vi en mye omtalt 22-ukers studie som du kan lese om her. I denne studien gikk deltakerne i snitt ned nærmere 8 kilo og det utelukkende ved hjelp av grønn kaffe ekstrakt. Vi har også en 12-ukers dobbelt-blind (mer troverdig) studie som du kan lese om i Journal of International Medical Research. I denne studien gikk deltakerne i snitt ned omtrent 5 kilo også det utelukkende ved hjelp av grønn kaffe.

Her kan du lese om effekten fra en fettbinder
Her kan du lese mer om slanking
Her kan du lese om glucomannan
Her kan du lese om en fettforbrenner
Her kan du lese om slankemyter
Her kan du lese om et legemiddel mot overvekt