Slanking med More Woman

Sist oppdatert 21. november

Sliter du med østrogendominans? Da bør du vurdere å forsøke More Woman som skal hjelpe mot muffimage, med mer. I følge amerikanske leger er nemlig østrogendominans en medvirkende årsak til mange helseplager, inkludert muffinmage og overvekt. I denne artikkelen finner du vår vurdering av More Woman, samt tips om hvor du finnes beste pris.

Vår vurdering

Vår vurdering er at More Woman mest sannsynlig vil hjelpe noe mot overvekt og muffinmage. Det finnes imidlertid langt mer effektive slankeprodukter, for eksempel denne bestselgeren. I tillegg finnes vi det sannsynlig at More Woman vil hjelpe mot andre tilstander, for eksempel nedsatt sexlyst. Det begrunner vi med lovende forskning foretatt på ingrediensene i More Woman, samt med at østrogendominans er en medvirkende årsak til flere helseplager som nedsatt sexlyst og muffinmage. Du finner mer informasjon om de andre mulige helsefordelene når du eventuelt kjøpe More Woman.

Et unikt kosttilskudd

Når vi betegner More Woman som et unikt kosttilskudd tenker vi på effekt og ingredienser. Etter det vi kjenner til finnes det nemlig ingen andre slankeprodukter eller andre kosttilskudd som kan sammenlignes med More Woman på dette området. Både sammensetningen av naturlige virkestoff og den potensielle effekten fremstår som unik og dersom du sliter med østrogendominans og muffinmage er det sannsynligvis verdt å forsøke More Woman. Nedenfor finner du litt informasjon om ingrediensene, både i forhold til effekt og dokumentasjon. NB: Sjekk nyheten Belly XS som beviselig virker mot magefettet.

Juckbohne (Velvet Bean) (Mucuna pruriens) er en ingrediens som kan hjelpe mot mange tilstander, blant annet muffinmage, nedsatt sexlyst, for tidlig aldring og lette depresjoner. Denne ingrediensen kan du lese er om på Rolv.no/urtemedisin og herbalhealer.com.

Bioperine som er et ekstrakt utvunnet fra sort pepper er en av de slankende ingrediensene i More Woman og dette ekstraktet omtales gjerne som en fettforbrenner. Slankeeffekten er blant annet påvist av canadiske forskere og på Livestrong.com finner det informasjon om de andre helsefordelene fra Bioperine.

Muira puama er mest kjent som et seksuelt stimulerende middel og det er påvist at denne ingrediensen også kan gi kvinner mer sexlyst og et bedre sexliv. Blant annet har forskere ved UCLA School of Medicine påvist at Muira puama virker.

Neslerot er en viktig ingrediens i More Woman som skal kunne hjelpe mot en rekke tilstander som muffinmage, lav fettforbrenning, ujevnt blodsukker, med mer. I tillegg skal neslerot rense kroppen for metabolsk avfall, noe som kan gjøre slanking enklere. Flere anerkjente helseeksperter anbefaler denne ingrediensen til slanking.

Krom er en ingrediens som først og fremst bidrar til slankeeffekten fra More Woman og forklaringen på det er knyttet til insulinnivået. I følge nettsidene til NYU Medical Center er det nemlig slik at krom har en regulerende effekt nettopp på insulinnivået og det er positivt av følgende grunn. Et for høy insulinnivå betyr redusert fettforbrenning, mens et lavere insulinnivå betyr at fettceller kan brytes ned.

Her kan du lese om nyheten Active T5 Plus

Du finner informasjon om de øvrige ingrediensene i More Woman på forhandlerens nettsider. Lenger opp i denne artikkelen finner du tips om pris og et godt tilbud på More Woman (utgått).

Her finner du flere artikler om slanking