KiloVekk - Bli slank med Ketose

Sist oppdatert 21. november 2018

KiloVekk er en slankekur som bygger på ketose, noe som skal gi mye raskere fettforbrenning og som nesten garantert vil gi resultater. Måltidserstatninger med et lavt innhold av karbohydrater er det som skal sørge for ketose og dermed effektiv slanking og i tillegg får du tilgang til et nettsamfunn og eksperter.

Kort om KiloVekk

KiloVekk er en slankekur som bygger på måltidserstatninger, men som likevel skiller fra lignende slankemetoder. Det fordi KiloVekk som nevnt bygger på ketose, en tilstand hvor kroppen forbrenner fett raskere. Måltidserstatningene du tilbys er såkalte shaker og du kan i skrivende stund velge mellom smakene sjokolade, kylling/urter eller tomat/chili og jordbær. I tillegg tilbys du tilgang til KiloVekk sitt nettsamfunn hvor du kan dele dine erfaringer og få tips fra andre brukere. Du tilbys også tilgang til deres eksperter og tips om kosthold, trening og livsstil.

Produktet selges ikke lenger - Sjekk gjerne denne bestselgeren

Om slankingen

KiloVekk bygger som nevnt på ketose og det er en tilstand som oppnås gjennom et lavt inntak av karbohydrater. Det vil si at du skal leve på en slags lavkarbodiett i form av måltidserstatninger som skal gi deg alle de nødvendige mineraler og vitaminer. Slik vi har forstått det får du god veiledning og det skal være enkelt å følge denne slankekuren, i alle fall i teorien. Hvor enkelt det er å leve på måltidserstatninger skal ikke vi uttale oss om, men at det virker er sikkert. På kort sikt vil slanking med KiloVekk kunne gi meget gode resultater og gjennomsnittlig vekttap den første uken skal være på hele 4,5 kilo. Ketose er for øvrig en tilstand som oppstår fordi det ikke er nok glukose til produksjon av energi i cellene og dermed må kroppen finne andre energikilder (fett). Ketose kan også oppnås uten bruk av måltidserstatninger.

  • Klikk her for å lese om glucomannan som hjelper deg å spise mindre
  • Klikk her for å lese om rask slanking
  • Klikk her for å lese om Garcinia Cambogia Plus

Hvor effektiv er denne slankemetoden?

Som nevnt skal KiloVekk gi et gjennomsnittlig vekttap på 4,5 kilo bare i løpet av den første uken og det indikerer naturligvis at dette er en effektiv slankemetode. De aller fleste eksperter er da også enige om at ketose vil gi forholdsvis rask og effektiv slanking, i alle fall på kort sikt. Hvor effektiv denne slankemetoden er på lang sikt er derimot mer usikkert. Det er for så vidt uinteressant fordi vi ikke vil anbefale noen å leve på måltidserstatninger som KiloVekk over lang tid. KiloVekk bør ses på som en kortvarig slankekur som skal hjelpe deg å oppnå idealvekta. Så får du finne en annen måte å beholde denne.


Fordeler og ulemper

Den store fordelen med KiloVekk og ketose er at du nesten garantert vil gå en god del ned i vekt. I tillegg er det en fordel at du kan forsøke KiloVekk gratis, samt at du får tilgang til eksperter. Når det gjelder ulempene har vi nevnt at dette ikke bør sees på som en langsiktig løsning og forklaringen på det er først og fremst potensielle bivirkninger. Flere eksperter hevder nemlig at ketose kan være skadelig for kroppen. Det kan du lese mer om i denne artikkelen. Andre ulemper er at KiloVekk koster en del, samt at måltidserstatninger ikke er noe som passer for alle.