Virker Slimspeed?

Sist oppdatert 21. november 2018

Slimspeed er foreløpig årets store slankenyhet og i dette innlegget finner du vår vurdering av disse slankepillene. Kan du gå ned i vekt ved hjelp av Slimspeed? Hvilke ingredienser er benyttet? Hva med eventuell dokumentasjon? Det er noen av spørsmålene vi besvarer og nedenfor finner du også tips om pris og bestilling.

Er dette noe å satse på?

Ja, vår vurdering er at Slimspeed kan hjelpe deg ned i vekt og at dette slankeproduktet definitivt er verdt pengene. Det er vurdering som først og fremst bygger på tilgjengelig informasjon om ingrediensene og vi er positivt overrasket i så måte. Dersom du har lest våre tidligere vurderinger av slankeprodukter, synes du muligens vi er noe positive til de fleste produkter. Men, det kommer stadig vekk nye og bedre slankeprodukter for salg og da blir det lett slik. I tillegg utelater vi de dårligste produktene, for eksempel algodril og embrace xtreme.

Du får tre forskjellige slankepiller

Slimspeed er en slags slankepakke som består av tre forskjellige slankepiller som skal tas i bestemte perioder. Slimspeed step 1 skal tas den første og fjerde måneden osv. Det er en interessant vri og hver av de tre slankepillene har viktige og bestemte funksjoner, noe du kan lese mer om på forhandlerens nettsider. Når det gjelder slankeeffekten nevner vi kort at Slimspeed ut etter vår vurdering først og fremst vil redusere sultfølelsen og sørge for økt fettforbrenning.

Dersom du ønsker hjelp til slankingen fremstår Slimspeed som et godt alternativ og prisen er på rimelige 199 kroner for en måneds forbruk. Bestilling kan du foreta på denne siden og nå kan du få en måneds forbruk av Slimspeed gratis. Det er ikke knyttet bindingstid til tilbudet. NB: Det er ikke lenger mulig å bestille Slimspeed. Vi anbefaler CoffeeForte og Garcinia Cambogia Plus.

  • Caralluma fimbriata er en av ingrediensene i Slimspeed og selv om dette ekstraktet nok er ukjent for de fleste nordmenn, er det en av de viktigste ingrediensene. Caralluma fimbriata er nemlig en indisk kaktusplante som gir økt energi og som ikke minst fortrenger sultfølelsen. Her er en studie som bekrefter slankeeffekten.

  • Grønne kaffebønner er en bestselger som kan redusere kroppens opptak av fett og sørge for økt energiomsetning. Begge deler vil til syvende og sist bety økt fettforbrenning, en påstand som støttes av en rekke studier. Les mer i vår omtale av grønne kaffebønner.

  • Afrikansk mango finnes også i Slimspeed og ekstrakt fra denne frukten kan både redusere mengden nye fettceller som dannes, samt øke fettforbrenningen. Det finnes minst fem studier som har påvist slankeeffekten fra amerikansk mango og her kan du lese om to av disse. 

  • Ingefær og bringebær keton er også du ingredienser som sørger for at Slimspeed kan gi økt fettforbrenning. Bringebær keton kan i følge Livescience.com øke forbrenningen gjennom å øke mengden av et proteinhormon som styrer flere metabolske prosesser. Ingefær kan i følge nederlandske og japanske forskere både øke forbrenningen og fortrenge sultfølelsen.