Xenical på nett

Xenical er en klinisk dokumentert, trygg og godkjent slankemedisin som du kan bestille på nett. Selv om det ikke er mulig å kjøpe Xenical reseptfritt kan du faktisk også bestille dette fettblokkerende legemiddelet på nett. Xenical er for øvrig også kjent under navnet Xenical Orlistat.

Hvordan bestille Xenical på nett?
Det finnes en godkjent nettbasert helsetjeneste som tilbyr legemidler og fra deres nettsider kan du helt lovlig kjøpe Xenical og forklaringen på det er som følger. Den nevnte helsetjenesten tilbyr både legekonsultasjon og resept inkludert i prisen og dermed foregår alt helt trygt og helt lovlig. Du kan for øvrig også kjøpe andre legemidler lovlig fra denne helsetjenesten.

Oppdatering: Det er dessverre ikke lenger mulig å kjøpe Xenical trygt og lovlig på nett. Vi anbefaler det reseptfrie alternativet MaxMedix Fatbinder som nå er tilgjengelig for norske kunder via denne nettbutikken. MaxMedix er et dokumentert og CE-sertifisert slankemiddel.

Derfor er det helt lovlig
I følge norske myndigheter er det lovlig for norske privatpersoner å bestille legemidler på nett, dersom bestemte betingelser oppfylles. Disse betingelsene innebærer blant annet at legemiddelet, i dette tilfellet Xenical, må foreskrives av lege. Videre må kjøper være over 18 år, kjøpet må foretas fra en aktør som driver med godkjennelse fra sitt lands myndigheter og dette landet må ligge innenfor EU/EØS. I tillegg må legemiddelet du bestille sendes fra et godkjent norsk apotek. Dersom du velger å bestille Xenical fra helsetjenesten vi lenker til vil alle krav være oppfylt og alt foregår således helt lovlig. Du finner utfyllende informasjon om reglene på toll.no.

Derfor er det helt trygt
Dersom du velger å bestille Xenical fra helsetjenesten omtalt ovenfor inngår som nevnt resept og legekonsultasjon i prisen og sistnevnte sørger for at du får en trygg og riktig behandling. Ved bestilling av Xenical Orlistat fyller du ut et konsultasjonsskjema med spørsmål om egen helse. Dette skjemaet gjennomgås så av en EU-godkjent lege som sørger for riktig behandling. Legg ellers merke til at denne helsetjenesten kun selger godkjente legemidler som pakkes og sendes fra et EU-godkjent apotek.

Pris på Xenical
Etter det vi kjenner til og i følge anerkjente nettsteder som lommelegen.no er det ikke mulig å få Xenical på blå resept. Dessverre betyr det at prisen er forholdsvis høy, men mange velger likevel å benytte denne effektive slankemedisinen. Dersom du bestiller 4 ukers forbruk fra helsetjenesten nevnt ovenfor er prisen pr tablett drøyt 15 kroner og dersom du bestiller 12 ukers forbruk er prisen om lag 11 kroner.

Du skal ta 3 tabletter med Xenical pr dag og dermed koster det litt penger, men det gjør også måltidserstatninger og andre slankemetoder som ikke på langt nær er så effektive som Xenical Orlistat. Legg merke til at legekonsultasjon og resept er inkludert i prisen, samt at du tilbys konkurransedyktige priser.

Vi avslutter denne delen av artikkelen med et sitat fra lommelegen.no «Det er mange som synes Xenical blir for dyr ved langvarig bruk. Likevel er det mange som opplever den som en effektiv medisin, og derfor fortsetter å bruke den».

Ikke kjøp billig og ulovlig
På nettet florerer det dessverre med ulovlige nettapoteker som tilbyr falske legemidler til latterlige lave priser. Slike nettsteder reklamerer for eksempel med at du kan kjøpe Xenical reseptfritt og at det er helt lovlig, men det er så feil som det kan få blitt. Legg spesielt merke til at ulovlige nettapotek som regel selger falske medisiner som ikke inneholder det som står på forpakningen, men svært farlige stoffer. Det har blant annet bitt avslørt tabletter som inneholder rottegift og vei-maling. Kjøp aldri Xenical eller andre legemidler fra et nettsted som ikke krever og tilbyr legekonsultasjon! Du kan lese mer om dette, samt om legemidler du lovlig kan bestille på denne siden.

Xenical erfaringer
Xenical er en slankemedisin som beviselig blokkerer opp mot 33 prosent av fettet vi får i oss og det gir effektiv slanking. På nettsider som lommelegen.no, drugs.com og forskjellige forum blir det bekreftet av mange brukere som har gode erfaringer med Xenical Orlistat. På siden drugs.com kan du lese tilbakemeldinger fra brukere som i snitt gir karakteren 8,6 av 10.

Dette er et legemiddel
Et legemiddel vil alltid kunne medføre bivirkninger og det gjelder også for Xenical, selv om risikoen er redusert fordi denne slankemedisinen ikke virker på hjernen. Videre er det slik at enkelte utsatte grupper ikke kan benytte denne slankemedisinen. Viktig informasjon om bivirkninger, utsatte grupper, med mer finnes i pakningsvedlegget, på nettsidene hvor du lovlig kan kjøpe Xenical på nett, samt på xenical.com. Orlistat er for øvrig virkestoffet i Xenical, derav navnet Xenical Orlisat.