Chilislim, virker det?

Sist oppdatert 24. november 2018

Er Chilislim er slankeprodukt som virker? I denne artikkelen ser vi nærmere på dette slankemiddelet som inneholder de populære ingrediensene grønn te, krom og naturligvis chili. Det er ingredienser som skal sørge for at Chilislim øker forbrenningen og demper søtsuget.

Bør du forsøke Chilislim?

Ja, dersom du er overvektig er Chilislim definitivt et av slankeproduktene som kan hjelpe deg ned i vekt. Med tanke på hvilke ingredienser som er benyttet finner vi det overveiende sannsynlig at disse slankepillene virker og dermed er verdt pengene. Hvor stort vekttap man kan forvente av Chilislim er det imidlertid vanskelig å si noe presist om. Det vil nemlig avhenge av en rekke faktorer, deriblant livsstil. Ingen slankepiller kan hjelpe deg ned i vekt dersom du spiser alt for mye og det beste er en kombinasjon av slankepiller som Chilislim og tradisjonell slanking.

En pekepinn på hvor godt Chilislim virker får vi fra studier på ingrediensene og det er påvist at både grønn te og chili øker forbrenningen med opp mot 100 kcal pr dag. I løpet av et år tilsvarer det faktisk om lag 10 kilo fett! Når det gjelder selve slankeeffekten fra Chilislim er det økt fettforbrenning som først og fremst gjelder, noe du kan lese om i de neste avsnittene.

NB: Dette produktet er ikke lenger i salg - Vi anbefaler ChiliTrim og CoffeeForte

Ingredienser som virker

De tre aktive ingrediensene i Chilislim er alle godt kjent og benyttes i en rekke kosttilskudd ment for slanking. Krom regulerer i følge NYU Medical Center blodsukkeret slik at søtsuget dempes og fettforbrenningen fungerer bedre. I følge flere titalls studier øker grønn te forbruket av kalorier og i tillegg stimuleres frigjøringen av fettceller. Det gir økt fettforbrenning og grønn te kan i tillegg ha en dempende effekt på søtsuget. I følge canadiske og amerikanske forskere øker også chili forbruket av kalorier og i tillegg er dette en ingrediens som kan sørge for mer hvitt fett, på bekostning av det brune fettet. Det er enkelt (og litt dårlig) forklart viktig fordi hvitt fett lagrer energi, mens brunt fett forbrenner energi.

Slankeeffekten er dokumentert

Det at ingrediensene i Chilislim virker mot overvekt er forholdsvis godt dokumentert og det gjelder spesielt for grønn te og chili som har vært gjenstand for mye forskning. Når det gjelder chili kan du blant annet lese om relevant forskning i denne artikkelen hvor effekten i forhold til brunt fett omtales og i denne artikkelen kan du blant annet lese om forskning som viser økt forbrenning.

Grønn te er en viktig ingrediens i Chilislim og ved siden av glucomannan/konjakrot er dette den best dokumenterte naturlige slankeingrediensen som finnes. Blant annet har forskere ved Universitetet i Genève påvist en økning i forbrenningen på 100 kcal pr dag. I følge medicalnewstoday.com ble det relativt nylig publisert 12 vitenskapelige artikler med beviser for at grønn te gir mer effektiv slanking og personene bak disse artiklene er anerkjente eksperter.