Alli slankemiddel er tilbake

Sist oppdatert 3. januar

Det populære slankemiddelet Alli er nå tilbake i en noe mildere utgave Nå er det med andre ord igjen mulig å slanke seg med det effektive virkestoffet Orlistat, uten å behøve resept. Nedenfor finner du vår vurdering av dette slankeproduktet, samt tips om gode alternativer.

Alli, virker det?

Ja, det finnes ingen tvil om at Alli er et slankemiddel som virker mot overvekt og disse slankepillene er definitivt verdt pengene. Virkestoffet Orlistat er nemlig det mest studerte slankemiddelet som finnes og mer enn 30 millioner pasienter har i følge weightlossresources.co.uk benyttet Alli eller det reseptbelagte alternativet Xenical. Dersom du velger å bestille Alli får du med andre ord et slankemiddel som virker og som er meget grundig testet. Du får også et slankemiddel som mange har god erfaring med og på drugs.com har mange brukere delt sine erfaringer. I snitt gir de karakteren 7,3 av 10, noe som er meget godt for et slankemiddel. Her finnes flere erfaringer med Alli.

Hvordan bestille Alli?

Etter at denne artikkelen ble publisert har myndighetene endret loven og det er ikke lenger tillatt å få legemidler tilsendt fra utlandet. Alli er i utgangspunktet et reseptfritt slankemiddel, men det er ikke et kosttilskudd og rammes dermed av lovendringen. Så lenge ingen norske forhandlere tilbyr dette produktet er det dessverre ikke lenger mulig å kjøpe Alli slankepiller. Vi anbefaler det vel så gode alternativet MaxMedix Fatbinder.

Hvordan funker dette slankemiddelet?

Alli bygger som nevnt på det effektive virkestoffet Orlistat og det virker ved å blokkere fettopptaket. Mer presist er det slik at om lag 25 prosent av fettet vi får i oss ikke tas opp i kroppen, men i stedet forlater kroppen på en naturlig måte. Det er påstander som er meget godt dokumentert og en av mange studier kan du lese om her. Legg ellers merke til at Alli var den første reseptfrie slankepillen som ble godkjent av EU.

Hva med alternativene?

Xenical er et reseptbelagt alternativ til Alli og inneholder en større dose av virkestoffet Orlistat. Kort oppsummert kan vi med andre ord si at fordelen med Xenical er en enda sterkere slankeeffekt. Ulempen med Xenical er større risiko for bivirkninger og krav om resept. Dersom du ønsker å forsøke Xenical må du med andre ord kontakte legen din.

Det finnes også andre effektive fettbindere og flere kliniske studier indikerer at MaxMedix Fatbinder er det alle beste alternativet. Denne reseptfrie fettblokkeren skal være langt mer effektiv enn konkurrentene og prisen er til å leve med. Lenger opp i denne artikkelen finner du en lenke til nettbutikken som eksklusivt forhandler MaxMedix sin fettbinder i Norge. I denne artikkelen har vi lagt ut mer informasjon om denne typen slankeprodukter.

Glucomannan er løsningen for deg som vil kutte kalorier