Alli slankemiddel er tilbake

Det populære slankemiddelet Alli er nå tilbake i en utgave som gir redusert risiko for bivirkninger. Nå er det med andre ord igjen mulig å slanke seg med det effektive virkestoffet Orlistat, uten å behøve resept. Nedenfor finner du vår vurdering, samt tips om hvordan vi nordmenn lovlig kan bestille Alli slankemiddel.

Alli, virker det?
Ja, det finnes ingen tvil om at Alli er et slankemiddel som virker mot overvekt og disse slankepillene er definitivt verdt pengene. Virkestoffet Orlistat er nemlig det mest studerte slankemiddelet som finnes og mer enn 30 millioner pasienter har i følge weightlossresources.co.uk benyttet Alli eller det reseptbelagte alternativet Xenical. Dersom du velger å bestille Alli får du med andre ord et slankemiddel som virker og som er meget grundig testet. Du får også et slankemiddel som mange har god erfaring med og på drugs.com har mange brukere delt sine erfaringer. I snitt gir de karakteren 7,3 av 10, noe som er meget godt for et slankemiddel. Her finnes flere erfaringer med Alli.

Hvordan bestille Alli?
Vi nordmenn kan nå bestille Alli fra en seriøs nettbutikk som tilbyr konkurransedyktige priser på en rekke helseprodukter. Etter det vi kjenner til er dette foreløpig den eneste muligheten til å kjøpe autentisk Alli og du tilbys både fri frakt og diskret levering. Prisen er i skrivene stund 799 kroner for en måneds forbruk og du kan spare noen kroner på å foreta større bestillinger.

NB: Det er dessverre ikke lenger mulig å bestille Alli slankepiller. Vi anbefaler MaxMedix Fatbinder som virker minst like godt og som er et godkjent (CE-sertifisert) slankeprodukt.

Hvordan virker dette slankemiddelet?
Alli bygger som nevnt på det effektive virkestoffet Orlistat og det virker ved å blokkere fettopptaket. Mer presist er det slik at om lag 25 prosent av fettet vi får i oss ikke tas opp i kroppen, men i stedet forlater kroppen på en naturlig måte. Det er påstander som er meget godt dokumentert og en av mange studier kan du lese om her. Legg ellers merke til at Alli var den første reseptfrie slankepillen som ble godkjent av EU.

Hva med Xenical?
Xenical er et reseptbelagt alternativ til Alli og inneholder en større dose av virkestoffet Orlistat. Kort oppsummert kan vi med andre ord si at fordelen med Xenical er en enda sterkere slankeeffekt. Fordelene med å velge Alli er redusert risiko for bivirkninger og en lavere pris. Dersom du ønsker å forsøke Xenical kan også dette slankemiddelet kjøpe lovlig på nett og tips om det finnes i artikkelen Xenical på nett. Tips om andre medisiner som kan bestille finnes blant annet i artikkelen kjøpe medisiner og tips om hvor du kan bestille Alli finnes lenge opp i denne artikkelen. NB: Det er ikke lenger mulig å kjøpe Xenical på nett.

Glucomannan er løsningen for deg som vil kutte kalorier