Vår vurdering av MojitoDiet Icetea

Sist oppdatert 24. november 2018

Virker MojitoDiet Icetea? Er det mulig å slanke seg med iste? I denne artikkelen finner du vår vurdering av MojitoDiet, en iste som først og fremst skal gi økt fettforbrenning og som skal være riktig så velsmakende.

Kort om dette slankeproduktet

Som navnet tilsier er MojitoDiet Icetea en iste og smaken er hentet fra den populære drinken Mojito. Når det gjelder slankeeffekten er det som nevnt økt fettforbrenning du kan forvente deg, men MojitoDiet Icetea kan også øke energiomsetningen og motvirke søtsug. Når det gjelder ingredienser er det grønn te, Sinetrol og krom som skal sørge for slankeeffekten, noe du kan lese mer om i de neste avsnittene. Når det gjelder pris er dette reseptfrie slankeproduktet blant de rimeligste med en pris som i skrivende stund ligger på 199 kroner for en måneds forbruk.

Virker MojitoDiet Icetea?

Ja, dette er en slankete som etter all sannsynlighet vil ha en merkbar effekt mot overvekt. Faktisk fremstår MojitoDiet Icetea som et av de beste naturlige slankemidlene som finnes og kombinasjonen av ingredienser er unik. Nedenfor kan du lese mer om hvorfor vi mener MojitoDiet virker og kort oppsummert er begrunnelsen som følger. Det har blitt foretatt en rekke studier og annen forskning som beviser at ingrediensene i MojitoDiet Icetea kan brukes mot overvekt og at resultatet for de fleste vil bli betydelig.


For økt forbrenning og redusert søtsug

Vi kjenner ikke til andre slankeproduktet hvor grønn te og Sinetrol er kombinert og det betyr at MojitoDiet Iste er et unikt slankeprodukt. Det betyr også at effekten sannsynligvis er god, ikke minst i forhold til økt fettforbrenning. Det sørger alle de tre aktive ingrediensene for og Sinetrol er et patentert ekstrakt med dokumentert effekt som er utviklet for å øke forbrenningen.

Også grønn te bidrar til økt fettforbrenning, blant annet gjennom å øke energiomsetningen. I tillegg virker denne ingrediensen ved å frigjøre fett fra kroppens fettlager, slik at en større andel fett forbrennes. Når det gjelder krom er det et mineral som har en stabiliserende effekt på blodsukkeret, noe som legger til rette for en optimal fettforbrenning.

MojitoDiet Iste kan som nevnt også motvirke søtsug og her spiller naturlig nok krom en viktig rolle og her kan du lese mer om fordelene med et stabilt blodsukker. Også grønn te er for øvrig med på å dempe søtsuget. Kort oppsummert er med andre ord MojitoDiet Iste er slankeprodukt som både kan øke forbrenningen og samtidig hjelpe deg å kutte kalorier.

Slankeeffekten er dokumentert

MojitoDiet er en iste med dokumenterte ingredienser og spesielt har slankeeffekten fra grønn te blitt påvist gjennom en lang rekke troverdige studier. Noen av de som var først ute med å bevise at grønn te virker mot overvekt var forskere ved Universitetet i Genève. Siden den gang har flere titalls studier bekreftet dette og her kan du lese mer om forskning på slankeeffekten fra grønn te.

Når det gjelder Sinetrol er som nevnt det et patentert ekstrakt og vi har blant annet kommet over to studier utført ved American Hospital of Paris hvor deltakerne i snitt gikk ned opp mot 6 kilo i løpet av så lite som tolv måneder. En av disse studiene finne omtalt her. Når det gjelder krom finnes informasjon om relevant forskning, med mer på denne siden. Informasjon om og muligheten til å bestille MojitoDiet Iste finnes på denne siden.

Les om ChiliTrim
Les om nyheten MetaBurn