Vi vurderer Metaburn

Sist oppdatert 3. januar 2019

Metaburn er allerede på god vei til å bli en av årets bestselgere og i denne artikkelen vurderer vi disse slankepillene som både kan øke fettforbrenningen og dempe søtsuget. Vi ser blant annet på hvilken effekt du kan forvente, på dokumentasjon i forhold til slanking og selvfølgelig på de aktive ingrediensene i Metaburn.
   

Virker Metaburn mot overvekt?

Etter å ha sett nærmere på de aktive ingrediensene i Metaburn er vi forholdsvis sikre på en ting. Metaburn vil gi en merkbar slankeeffekt og det begrunner vi som følger. De fire aktive ingrediensene har dokumentert effekt i forhold til økt kaloriforbruk, økt fettforbrenning og dempet søtsug. Det er alle former for slanking som beviselig virker og vi har derfor stor tro på Metaburn slanlepiller.

Sammensetningen av ingredienser er for øvrig helt unik og i Metaburn finnes noen av de beste naturlige virkestoffene som finnes. Disse ingrediensene som er grønn te, chili, krom og fucoxanthin (wakame, brown seaweed) virker på forskjellige måter og utgjør til sammen en effektiv kombinasjon for mest mulig effektiv slanking. Husk imidlertid at det ikke finnes noen garanti, at effekten vil kunne variere fra person til person, samt at verken Metaburn eller andre slankproduktet kan utføre mirakler. Du må med andre ord også tenke på livsstilen din.

Dersom du ønsker hjelp til slankingen kan du enkelt bestille Metaburn på nett og vi anbefaler dette tilbudet som er bindingsfritt. Det gir 60 dagers forbruk til halv pris, på det som allerede er et meget rimelig slankemiddel.

Dokumentasjon, effekt og ingredienser

Metaburn inneholder de fire aktive ingrediensene grønn te, chili, fucoxanthin og chili som alle hjelper mot overvekt på minst to forskjellige måter. Summen av effekten er først og fremst økt fettforbrenning, økt kaloriforbruk, samt redusert søtsug og i de neste avsnittene kan du lese mer om ingrediensene i Metaburn.

Det har blitt forsket svært mye på helseforselene fra grønn te og en av de påviste effektene er vektreduksjon som følge av økt kaloriforbruk, samt økt fettforbrenning. En av studiene som påviser slankeeffekten ble foretatt i Sveits og denne grundige studien som viser økt kaloriforbruk er omtalt her. En annen studie er omtalt på wellnessresources.com og i denne 12 ukers studien gikk alle deltakerne på samme diet, bortsett fra at halvparten fikk grønn te. Den gruppen som fikk grønn te oppnådde et betydelig større vekttap og gikk i snitt ned 10 kilo mer enn kontrollgruppen.

Krom bidrar først og fremst til at Metaburn kan dempe søtsuget og det kan være en effektiv form for slanking. Forklaringen er at krom har en stabiliserende effekt på blodsukkeret og dette kan også gi en mer velfungerende fettforbrenning. Krom sin effekt mot dempet søtsug er velkjent og på womenshealthmag.co.uk kan du lese om en person som har forsøkt denne metoden.

Chili har lenge vært benyttet for slanking og forskning har påvist en rekke effekter i så måter. Det har lenge vært kjent at chili kan dempe sultfølelsen og ikke minst øke kaloriforbruket en god del gjennom noe som kalles metabolsk termogenese. Nå har forskere også funnet ut at chili kan øke fettforbrenningen ved å omdanne hvitt fett (lagrer energi) til brunt fett (forbrenner) energi. Sistnevnte er blant annet omtalt på medicaldaily.com og her kan du lese mer om relevant forskning.

Fucoxanthin som utvinnes fra wakame (brown seaweed) bidrar i følge forskning også til at Metaburn gir økt fettforbrenning. I følge healthfully.com viste en 16 ukers studie at deltakerne som fikk fucoxanthin i snitt gikk ned nesten 7 kilo, mens kontrollgruppen i snitt gikk ned 1,3 kilo. Forklaringen som gis er at også denne ingrediensen bidrar til at hvitt fett omdannes til brunt fett. I tillegg er det påvist at fucoxanthin bidrar til økt kaloriforbruk og her kan du lese mer om helsefordelene.