Virker en Detox slankekur?

Sist oppdatert 24. november 2018

Er det mulig å gå ned i vekt ved hjelp av en detox slankekur? Hvilke andre helsefordeler kan denne typen kosttilskudd gi? Vi har sett nærmere på eventuelle fordeler med rensekurer og vi har foretatt en aldri så liten vurdering av et kosttilskudd med navn Detoxkuren.

Kan detox virke som en slankekur?

Svaret på dette spørsmålet blir både ja og nei. Ja, du kan gå ned i vekt ved hjelp av detoxkuren og lignende kosttilskudd fordi de sørger for at overflødig væske forsvinner. Ja, du kan sannsynligvis øke forbrenningen noe, blant annet fordi metabolsk avfall fjernes fra kroppen. Nei, du kan ikke oppnå idealvekta ved hjelp av detox slankekurer alene, i alle fall ikke på lang sikt.


Behøver vi detox-kurer?


Har vi behov for Detoxkuren og lignende kosttilskudd? Nei er svaret fra de fleste eksperter som hevder at kroppen selv kan kvitte seg med avfallsstoffer. Stadig flere er imidlertid skeptiske til en slik påstand blant annet fordi vi utsettes for flere og flere giftstoffer. I tillegg er det slik at ingrediensene i Detoxkuren og en del lignende produkter har dokumentert helseeffekt på en rekke områder.

Din kropp og ditt valg

Detoxkuren som du kan lese mer om nedenfor kan øke forbrenningen din noe og den vil nesten helt sikkert hjelpe deg å bli kvitt overflødig kroppsvæske. I tillegg kan den gi andre helsefordeler som mer overskudd, bedre fordøyelse, finere hud og finere hår. Dersom du utelukkende er på jakt etter et slankeprodukt finnes det bedre alternativer, for eksempel Glucomannan Plus og CoffeeForte. Dersom du ønsker litt hjelp til slankingen og samtidig en sunnere og mer velfungerende kropp kan Detoxkuren være produktet du er ute etter.

Her kan du kjøpe Detoxkurer

Om Detoxkuren

Detoxkuren bør som nevnt ses på som noe mer enn en slankekur og blant de potensielle helsefordelene finner vi mer energi, mer overskudd, vektreduksjon, finere negler, hud og hår, bedre fordøyelse, rensing av blodet, bedre blodsirkulasjon og mindre cellulitter. Best dokumentert er effekten i forhold til å bli kvitt overflødig kroppsvæske, i forhold til å bli kvitt avfallsstoffer, i forhold til fordøyelsen, samt i forhold til hud, negler og hår.

Blant ingrediensene i Detoxkuren finner vi blant annet kjerringrokk som er kjent for sin vanndrivende effekt og som i følge steptohealth.com gir sterkere og penere negler, hår og hud. Vi finner også ekstrakt fra bjørkeblad som også har en vanndrivende effekt og som blant annet kan brukes mot cellulitter og hårtap. Her kan du lese mer om bjørkeblad og her kan du lese mer om neslerot som også finnes i Detoxkuren. Sistnevnte ingrediens kan blant annet styrke nyerene, gi en betennelsesdempende effekt, gi en vanndrivende effekt, rense blodet, bedre fordøyelsen, med mer.

NB: Dette produktet er utgått

Her finner du flere av våre artikler
Her kan du lese om effektive slankepiller