Vår vurdering av CLA Turbo

Sist oppdatert 7. desember 2018
I denne artikkelen vurderer vi slankeproduktet CLA Turbo som ikke må forveksles med vanlige slankepiller av typen CLA. I dette produktet finnes det nemlig også andre aktive ingredienser, noe du kan lese mer om nedenfor. Der finner du også informasjon om slankeeffekten og om hvilken dokumentasjon som finnes.

Virker CLA Turbo?

Vi begynner som alltid med konklusjonen og den er vi rimelig sikre på. CLA Turbo er slankepiller som virker og som absolutt er verdt pengene. Dette er et helt unikt slankeprodukt som både kan redusere opptaket av fett, redusere søtsuget, styrke muskelmassen og øke fettforbrenningen. Det er påstander vi kommer med etter å ha undersøkt forskning foretatt på de aktive ingrediensene CLA, krom og ikke minst Opuntia.

NB: CLA Turbo selges dessverre ikke lenger, men det finnes noen vel så gode alternativer. Vi anbefaler dette produktet som i følge kliniske studier er den mest effektive fettblokkeren, Vi anbefaler også dette produktet som både øker forbrenningen og hjelper deg å kutte kalorier.

Dette kan du forvente

Som nevnt inneholder CLA Turbo 3 aktive ingredienser og disse bidrar til vektreduksjon på forskjellige måter og vi begynner med CLA som er en flerumettet fettsyre. Den store fordelen med denne ingrediensen er at den kan sørge for at fettforbrenningen økes samtidig som muskelmassen bevares. Sistnevnte er meget viktig fordi det er vanlig at muskelmassen reduseres når du slanker deg og redusert muskelmasse betyr som kjent lavere forbrenning.

CLA Turbo inneholder også ekstrakt fra opuntia ficus-indica, også kjent som fikenkaktus. Denne planten som også går under navnet slankekaktusen virker ved å binde til seg å fjerne fett fra maten og effekten er meget god. Studier ved tidligere Bio Serae Labs i Frankrike viser at dette ekstraktet kan fjerne opp mot 30 prosent av fettet vi får i oss og effekten er dokumentert gjennom en rekke studier. Her finnes en av disse.

Krom er den siste av de aktive ingrediensene i CLA Turbo og dette mineralet er tilsatt fordi det gir en stabiliserende effekt på blodsukkeret. Det er en allment annerkjent påstand og i forhold til slanking gir det to store fordeler og en av disse er at søtsuget reduseres og blir enklere å kontrollere. Den andre fordelen er at et stabilt blodsukker er viktig for en optimal fettforbrenning. Kort oppsummert er med andre ord CLA Turbo en slankepille som virker på flere forskjellige måter, som fremstår effektiv og med godt dokumenterte ingredienser.

Et godt valg

CLA Turbo fremstår som et effektivt slankeprodukt med dokumenterte ingredienser som både øker forbrenningen og reduserer fettopptaket. Dersom du ønsker hjelp til slankingen er med andre ord CLA Turbo et godt valg og dette er som nevnt et helt unikt slankemiddel. Dersom du ønsker mer informasjon om krom kan du sjekke denne siden og en av mange studier som dokumenterer effekten fra CLA finnes publisert i American Journal of Clinical Nutrition. Deltakerne i denne studien mistet i snitt 9 prosent av kroppsfettet, utelukkende ved hjelp av CLA.