Kan en fettbinder hjelpe?

Sist oppdatert 4. mars 2019

Slankepiller som binder og fjerner fett er blant de mest effektive og best dokumenterte slankeproduktene som finnes. I denne artikkelen ser vi nærmere på de beste alternativene innen denne typen slankepiller som gjerne omtales som en fettbinder.


Hva er en fettbinder?


Nedenfor kan du lese om de beste fettbinderne, men først noen ord om hvordan en fettbinder virker i forhold til slanking. Selv om de aktive ingrediensene varierer fra produkt til produkt, virker nemlig alle fettbindere på samme måte, ved å binde til seg fett fra maten vi spiser. Virkestoffene i en fettbinder tar til seg fett før det blir fordøyd og fettet fjernes så fra kroppen på den naturlige måten. Normalt er det 25 – 33 prosent av fettet som blir fjernet og det kan gi store utslag på vekta. Kort oppsummert sørger med andre ord en fettbinder for at mindre fett absorberes og ender opp som energireserver (kroppsfett).

Xenical Orlistat

Xenical er et reseptbelagt legemiddel som blokkerer opp mot 33 prosent av fettet vi får i oss og det finnes ingen tvil om at dette slankemiddelet virker. Et legemiddel godkjennes ikke uten meget god dokumentasjon og en lang rekke studier har påvist effekten. I utgangspunktet er det kun personer med en BMI over 30 som får resept på Xenical Orlisat og det er ikke mulig å kjøpe dette slankeproduktet på nett. Legg også merke til at risikoen for bivirkninger er stor, sammenlignet med reseptfrie alternativer og at effekten ikke er veldig imponerende. Selv om slankeeffekten er godt dokumentert er det i snitt snakk om et vekttap på kun 3 kilo pr år.

Biothin

Biothin er en naturlig fettbinder som blokkerer opp mot 30 prosent av fettet vi får i oss. Det er en påstand som har blitt dokumentert gjennom flere studier, blant annet foretatt i Tyskland. Videre er det velkjent at fiberkomplekser som det vi finner i Biothin virker effektivt som fettbindere. Fordelene med Biohtin er blant annet redusert risiko for bivirkninger, samt en meget konkurransedyktig pris som du får dersom du bestiller direkte fra forhandleren. NB: Dette produktet selges dessverre ikke lenger.

MaxMedix Fettbinder

MaxMedix er en anerkjent produsent av slankeprodukter og deres fettbinder er i følge flere studier langt mer effektivt enn konkurrentene. Blant annet har det blitt testet hvor mye fett forskjellige fettbindere kan ta til seg og MaxMedix knuste konkurrentene. Lipomyl™ Chitosan er navnet på den patenterte og godt dokumenterte ingrediensen som sørger for slankeeffekten og nå kan også vi her til lands kjøpe MaxMedix Fettbinder. Bestilling kan du foreta fra denne nettbutikken og dette slankeproduktet er både reseptfritt og 100 prosent lovlig.


RedXForte, CLA Turbo og XLS Medical

Dette er tre fettbindere som kan blokkere opp mot 28 prosent av fettet vi får i oss og de inneholder alle fiberkompleks utvunnet fra den samme kaktusplanten. XLS Medical er et kjent og trygt merkenavn, men du betaler mye for nettopp dette. RedXforte er en rimeligere fettbinder som skal virker like godt. CLA Turbo er enda rimeligere og inneholder i tillegg også andre ingredienser som øker fettforbrenningen. Vi anbefaler MaxMedix sin CE-godkjente fettbinder omtalt ovenfor.

Her finner du alle våre produktomtaler
Her finner du flere tips om slanking