Vår vurdering av MyoBurn

Sist oppdatert 24. november 2018

Er MyoBurn slankepiller som virker? Hvilke ingredienser finnes i dette slankeproduktet? Hvor god er slankeeffekten? I denne artikkelen vurderer vi nyheten MyoBurn som er utviklet av en meget anerkjent norsk ekspert. Du finner også informasjon om hvor du kan kjøpe MyoBurn.

Er dette et slankeprodukt om virker?


Etter en grundig sjekk av de fire aktive ingrediensene i MyoBurn kan vi trygt konkludere med følgende. MyoBurn er slankepiller som virker og som for de aller fleste vil gi et betydelig vekttap. Slanking med MyoBurn virker med andre ord, men effekten fra kosttilskudd og legemidler vil alltid kunne variere fra person til person.

Det er den anerkjente norske eksperten Børge Fagerli som har utviklet MyoBurn og han har virkelig truffet blink når det gjelder valg av ingredienser. Kombinasjonen han har gått for er nemlig ikke bare unik, den er også meget effektiv og godt dokumentert. Grønn te, grønn kaffe, chili og koffein sørger for at du virkelig kan få gang på fettforbrenningen. Informasjon om ingrediensene som sørger for at MyoBurn virker finner du lenger ned i artikkelen.

Dersom du ønsker å slanke deg med MyoBurn kan du nå foreta ditt kjøp fra denne norske nettbutikken som tilbyr gode priser. Du får blant annet rabatt på MyoBurn og kan i skrivende stund kjøpe 3 måneders forbruk til kun 596 kroner.

Hvor god er slankeeffekten?

Det er alltid vanskelig å si noe eksakt om hvor godt et slankeprodukt virker, men flere studier gir en god pekepinn på effekten fra MyoBurn. Forhandleren hevder at dette produktet kan øke forbrenningen med opp mot 10 prosent og det er i alle fall ikke å overdrive. Studier viser nemlig at ingrediensene i MyoBurn kan gi enda bedre effekt. 10 prosent er for øvrig et imponerende tall som for de fleste tilsvarer over 200 kcal pr dag.

Litt om de aktive ingrediensene

Alle de fire aktive ingrediensene i MyoBurn virker ved å øke fettforbrenningen og alle de fire aktive ingrediensene har dokumentert effekt. I tillegg kan disse ingrediensene gi en rekke helsefordeler og koffein er for eksempel kjent for å gi mer energi og bedre prestasjonsevne. Når det gjelder slanking er nok koffein den minst effektive av ingrediensene i MyoBurn, men effekten kan likevel være betydelig. Du kan lese mer om slankeeffekten fra koffein på progressivehealth.com og på altomslankepiller.com

Ekstrakt fra grønn te er muligens den mest effektive ingrediensen i MyoBurn og flere titalls studier bekrefter slankeeffekten. En av disse som ble utført av sveitsiske forskere finner du her og på siden healthline.com finnes utfyllende informasjon om hvorfor grønn te gir mer effektiv slanking. Kort forklart øker grønn te kaloriforbruket og sørger i tillegg for at mer kroppsfett forbrennes.

Chili virker også ved å øke kaloriforbruket og det skjer gjennom noe som kalles metabolsk termogenese. Enkelt forklart er det kroppens varmeproduksjon og det går med mange kalorier i denne prosessen. I tillegg kan chili i følge forskning omtalt på cbsnews.com omdanne hvite fettceller til brune fettceller. Det gir vektreduksjon fordi hvite fettceller lagrer energi mens brune fettceller forbrenner energi.

Ekstrakt fra grønn kaffe sørger for at MyoBurn også kan blokkere karbohydrater og dempe søtuget. Videre sørger også grønn kaffe for økt fettforbrenning og forklaringen på slankeeffekten er virkestoffet klorogensyre som ikke finnes i vanlig kaffe (Nesten all klorogensyre går tapt ved brenning av kaffebønner). På thedailyhealth.com finnes informasjon om en rekke studier på slanking med grønn kaffe. Tips om hvor du kan kjøpe MyoBurn finner du lenger opp i denne artikkelen.