Vi vurderer Active T5 Plus

Sist oppdatert 1. januar 2019

Active T5 Plus er i mange land blant de mest populære slankeproduktene og det er ikke akkurat overraskende. Effektive virkestoffer med dokumentert slankeeffekt betyr gode muligheter for effektiv slanking og varig vektreduksjon. I denne artikkelen finner du informasjon om dokumentasjon og slankeeffekt, samt vår vurdering av Active T5 Plus.

Er Active T5 Plus et godt valg?

Active T5 Plus har foreløpig ikke blitt en bestselger her til lands og det skyldes nok flere ting. Dårlig markedsføring og tøff konkurranse er nok hovedårsaken, for kvaliteten er det ingenting å si på. Active T5 Plus inneholder effektive ingredienser som grønn te og chili, noe du kan lese mer om nedenfor. I tillegg inneholder Active T5 Plus blant annet koffein og L-tyrosin, noe som gir en unik kombinasjon av ingredienser.

Her kan du lese mer og kjøpe Active T5 Plus

Vår vurdering er at Active T5 Plus mest sannsynlig vil bidra til en betydelig vektreduksjon og at dette er et helt greit valg for deg som ønsker hjelp til slankingen. Det begrunner vi først og fremst med de effektive ingrediensene grønn te og chilipepper. Vi mener samtidig at det finnes noe mer effektive slankeprodukter på markedet og et slikt produkt er MetaBurn. Et annet godt alternativ er slankeprodukter med glucomannan og chili.

Ingredienser og slankeeffekt

De to viktigste ingrediensene i Active T5 Plus er ekstrakt fra grønn te og chilipepper, to naturlige ingredienser med godt dokumentert slankeeffekt. Ekstrakt fra grønn te er først og fremst kjent for å stimulere fettforbrenningen gjennom å øke forbrenningen av kalorier, samt gjennom å frigjøre fett fra kroppens fettlager slik at denne kan forbrennes som energi. Chilipepper er også kjent for å øke kaloriforbruket av kalorier og på den måten sørge for økt fettforbrenning. I tillegg har forskere funnet ut at virkestoff i chilipepper sender signaler til hjernen, om å øke fettforbrenningen. Økt fettforbrenning er med andre ord et du kan forvente fra Active T5 Plus. Nedenfor finner du noen eksempler på studier og forskning som viser at ingrediensene i Active T5 Plus virkelig kan hjelpe deg ned i vekt.

Canadiske forskere har foretatt en studie som viser at chilipepper gir en markant økt forbrenning av kalorier. Denne studien er blant annet omtalt i tidsskriftet British Journal of Nutrition.

Amerikanske forskere har påvist at chili kan omdanne hvitt fett (lagrer energi) til brunt fett som forbrenner energi. Denne studien er blant annet omtalt på cbsnews.com.

Flere studier på chilipepper og slanking finner du i vår omtale av chilipepper.

Sveitsiske forskere ved universitetet i Genève har foretatt en omfattende studie hvor de påviste at ekstrakt fra grønn te øker forbrenningen. Her kan du lese om studien.

Japanske forskere har gjennomført en studie som hvor de testdeltakerne som fikk størst mengder ekstrakt fra grønn te var de som gikk mest ned i vekt. Denne studien er omtalt på her.