Effektiv slanking med ChiliTrim

Sist oppdatert 4. januar 2019

I dette innlegget vurderer vi slankeproduktet ChiliTrim, et slankemiddel som både skal bidra til økt fettforbrenning og kalorikutt. Som tittelen indikerer er vi positive til ChiliTrim og i de neste avsnittene kan du lese om hvorfor vi har tro på dette produktet.


Derfor funker ChiliTrim

3 aktive ingredienser med usedvanlig godt dokumentert slankeeffekt. Det er forklaringen på hvorfor ChiliTrim funker. En lang rekke studier har påvist at ingrediensene chili, glucomannan og krom virker mot overvekt. Riktignok finnes det ikke tester eller studier på selve produktet ChiliTrim, men det har sin naturlige forklaring.

Å gjennomføre en troverdig test av et slankeprodukt som ChiliTrim er meget kostbart og ikke noe små produsenter av helseprodukter har muligheter til å finansiere. I USA og enkelte andre land er imidlertid myndighetene flinke til å finansiere studier på slankeeffekten fra naturlige ingredienser og derfor finnes det mye dokumentasjon på slankeeffekten fra ingrediensene i ChiliTrim.

Hvor mye kan du gå ned i vekt?

Vi kommer tilbake til slankeeffekten og innholdet i ChiliTrim, men først noen ord om hvor god effekt du kan forvente. Det er i utgangspunktet et spørsmål det er vanskelig å besvare, blant annet grunnet store individuelle forskjeller. Studier på chili viser for eksempel en daglig økning i forbrenningen på alt i fra 0 til 500 kcal.

Med utgangspunkt i studier og andre tester er det gjennomsnittlig vekttap for deltakerne vi bruker og i snitt kan chili alene gi et årlig vekttap på opp mot 15 kilo. Snittet i de studiene vi har funnet viser en vektnedgang som i snitt tilsvarer et årlig vekttap på 5-15 kilo.

ChiliTrim inneholder imidlertid også glucomannan og krom, noe som betyr enda mer effektiv slanking. Hvor mye er vanskelig å si, men studier indikerer at glucomannan kan øke vekttapet med 30 til 100 prosent. Vi presiserer imidlertid nok en gang at effekten fra ChiliTrim vil variere fra person til person og det gjelder også for andre slankeprodukter, andre kosttilskudd og de fleste legemidler.

Dersom du ønsker å teste ChiliTrim bør du besøke denne norske nettbutikken som er forhandler for ChiliTrim her til lands. De tilbyr gode priser og en stor fordel er at du kan velge mellom abonnement og enkeltkjøp.

Slankeeffekt og innhold

Vi avslutter med litt mer utfyllende informasjon om slankeeffekten fra ChiliTrim og ikke minst om de aktive ingrediensene. Med tanke på navnet er det naturlig å begynne med chili som inneholder virkestoffet capsaicin. Det er dette virkestoffet som gir chili den sterke smaken og som i stor grad står for slankeeffekten.

Chili for forbrenningen

Denne slankeeffekten er økt forbrenning og som tidligere nevnt er det snakk om en betydelig slankeeffekt. En lang rekke forskere har påvist at chili (capsaicin) øker fettforbrenningen og en del av forklaringen er knyttet til kroppens varmeproduksjon. Dette er en prosess som krever mye energi og ved inntak av chili forbrennes det enda mer energi, i flere timer etter inntak av ChiliTrim. Her kan du lese mer om slanking med chili og her kan du lese om en relevant studie.

Glucomannan for metthetsfølelsen

En unik godkjenning fra EU sine eksperter i EFSA (European food safety authority). Positiv omtale i NRK og andre norske mediser. En rekke studier som beviser at glucomannan gir mer effektiv slanking… Det finnes ingen tvil om at glucomannan virker og det er denne ingrediensen som sørger for at ChiliTrim øker metthetsfølelsen.

Dersom du tar ChiliTrim som anvist på forpakningen vil metthetsfølelsen sette inn allerede før du begynner å spise og den vil i tillegg vare lengre enn normalt. Det er mulig fordi glucomannan er kostfibre som i magesekken tar til seg mye vann for så å danne en geleaktig masse. Glucomannan er for øvrig også bra, både for fordøyelsen og kolesterolet.

Krom mot søtsuget

Krom er et mineral som også bidrar til mer effektiv slanking, spesielt for deg som sliter med å kontrollere søtsuget. Det er nemlig slik at krom har en stabiliserende effekt på blodsukkeret og det er med på å motvirke søtsug. Et stabilt blodsukker er for øvrig også viktig for fettforbrenningen og du kan lese mer om slanking med krom på denne siden.